Gladglad!

Åh, nu är Fia här! Jag är så glad så att jag nästan spricker. Har även pratat med min karl, samt fått ett antal söta sms. Ibland så är världen för bra för att vara sann

Pyssel, fix och trix

Nej, nu är jag sugen på att förnya och förändra massor av saker. Ska snart ner på stan och leta efter klister och en tavelduk, har köpt en packe snygga servetter som jag ska försöka överföra och göra en tavla av... Kan väl inte vara så jättesvårt? Vi får se hur det går, det beror på hur dyrt det blir. Pengarna har bara glidit ur mina fingrar den här månaden. kanske för att jag pungade ut 1500 på mitt buss&tågkort, handlat presenter och farit fram&tillbaka till Ola några gånger. Men jag har fortfarande lite sparade slantar som jag kan göra av med utan att få dåligt samvete. En liten runda på stan kan väl knappast skada? Kanske hittar jag lite reanvända prylar som jag kan göra något fint av?

OOoiiiih, lyckoskri!

Efter hutlöst många månader i London så har Fia behagat att ta sig hem, nu är hon tillbaka i Småland och ska vara kvar här ett ganska bra tag (hoppas jag). Äntligen så har jag henne på behagligt avstånd, så att jag kan träffa henne var 5:e minut (som jag egentligen måste för att kunna må bra). Faktiskt så är livet så underbart bra så att jag förmodligen får träffa henne idag. Åh, happy happy!

Fixarfrasse inreder och hemmafixar

Nu har farmor och farfar fikat klart och gått, trevligt inslag i min vardag måste jag säga. Därför så tänker jag passa på att stoltsera med mitt pysselverk för denna veckan: Ett bord och ljuslyktor. Har byggt ihop bordet av 2ndhand-fynd (bricka och en ställning) och köpt glas som jag har målat. Blev riktigt lyckat faktiskt. Blev kanske inte så mycket billigare än om jag köpt det färdigt, för glasfärg är en smula dyrt. Hade jag verkligen velat spara pengar så hade jag kunnat köpa färgade glas på röda korset, för då hade jag sluppit måla dem. Fast jag finner en viss glädje i att få pyssla själv, så då tyckte jag att jag var värd att lägga lite pengar på färg, lim och band.

Och resultatet blev såhär:

Farmor&Farfar!

Jisses, nu kom min farmor&farfar på besök, så jag ska umgås lite med dem. Alltid lika trevligt när de knatar förbi och vill socialisera sig lite.

Saker jag inte fattar

Något som jag verkligen inte förstår är modebloggar. Det finns hur många som helst av dem och ingen av dem fångar mitt intresse. Jag har inte någon lust alls att kika på folk i superstylade outfits eller högar med nya inköp. Jag vill själv handla eller styla upp mig, inte se på när andra gör det. Visst så kan jag uppskatta inslag av kläder eller tips, men inte spaltmeter med info om mode.

Egentligen så är hela bloggfenomenet ganska udda för mig, jag läser mina vänners bloggar och bloggar för att de ska ha ordning på mig. Ibland klickar jag in på andra personers bloggar och jag uppskattar verkligen de som kan uttrycka sig på ett roligt sätt. Det som jag däremot inte fattar är de som ska försöka tjäna läsare på att skriva strunt om andra "stora" bloggare. Jag börjar känna mig gammal, när jag inser att de som kommer klampa på röda mattan i framtiden är helt främmande för mig, de som tjänar pengar på att skriva helt meningslösa saker i en internetbaserad dagbok. Det är en sorts kändisskap som jag inte förstår mig på, men sure thing man får väl vara lite öppen kanske.

Nåja, jag ser med spänning fram emot den dagen som världen är beredd på att låta människor som faktiskt gör skillnad bli kända och erkända. De förtjänar det mycket, mycket mer. Fler människor borde engagera sig i att förbättra istället för att försöka få sina 15 minutes of fame.

Torsdag & jag är fortfarande ledig

Tjena, tjena!
Kan ni fatta att jag fortfarande är ledig? Jag ska inte jobba på hela dagen!! Dock så har jag helgpass den här veckan också, men det tror jag att jag ska kunna stå ut med. Man får ju fakjtiskt ihop enormt många timmar under en sådan dag, så jag ska absolut inte gnälla. Den här helgen är inte alla barnen inne heller, så det bli automatiskt lite lugnare, hoppas jag.

Idag fyller min syster år, å jag har ägnat morgonen åt att fira henne lite. För första gången på flera år så hade jag lätt att hitta presenter till henne. Allt blir automatiskt svårare när folk växer upp och lämnar både barndom och tonårstid bakom sig. Presenterna ska plötsligt ändra karaktär och bli användbara. Lyckligtvis så visste jag att hon behövde nya träningsbyxor och färgpennor till sina skisser, eftersom hon pluggar teknisk design. Lite annat smått och gott trillade också ner  presenthögen, så jag tror nog att hon blev nöjd.

Snart ska hon flytta tillbaka upp till Göteborg och bli sambo med sin pojkvän, oerhört spännande. Bägge är intresserade av design och inredning. Det kan nog bli enormt snyggt hemma hos dem. Jag ska åka dit så snart jag kan, måste alstra inspiration. Själv så har jag pysslat och fejat. Resultatet ska ni få se senare, själv är jag ganska nöjd.

Ciao

Sådant som gör ont i mig

Nu har jag pratat med Ola och sitter och kikar på en deckare. Är lite ledsen, eftersom karln är en smula nedstämd. Hans sinnesstämning smittar verkligen av sig på mig, ofantligt mycket! Jag blir verkligen påverkad av hur han känner sig, eftersom jag bryr mig så löjligt mycket om honom. Jag hoppas verkligen att saker och ting går bättre för honom snart, det tycks vara en negativ spiral i hand liv just nu.

Förbannade NSF försvinn från min stad!!

Alltså, jag tycker ändå att jag bor i en liten småländsk idyll (trots min skåne-längtan som har börjat gro i hjärteroten), där stad och natur ligger väldigt nära. Jag trivs med att kunna rasta jycken i lummiga parker eller ute i skogen, traska omkring bland björkar, ris, snår och sten. Jag är ju lantis från början, så jag behöver min friska luft och mitt gröna landskap. Samtidigt så älskar jag att få uppleva stadspulsen! Eftersom min kära hemstad har berikats med bägge dessa attribut så trivs jag som fisken i vattnet, även om stan ibland kan kännas lite för liten (eller lite för välbekant kanske?).

Hur som helst, allt skulle varit frid och fröjd om inte NSF hade beslutat sig för att besudla stadskärnan. Finns det något som jag ABSOLUT INTE tål så är det NSF och liknande organisationer. Eller människor som delar deras åsikter, för den delen. Jag blir så förbannat frustrerad över deras korkade påståenden, missvisande statistik och töntiga fördomar. NSF för mig är töntigt, löjligt och pinsamt. Det gör mig förbannad, så till den grad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Någonstans så känns det som om dessa gubbjävlar och blondinbimbos måste ha dålig allmänbildning, eller bildning alls. Något annat gör det omöjligt för mig att förstå hur man kan tycka att två människor är olika värda, enbart p.g.a deras etniska bakgrund.

När NSF eller andra svenne-älskande organisationer sticker ut nosen och propagerar för något skrämmande korkat förslag eller åsikt så skäms jag. Jag skäms för att vara född i Sverige, för att räknas till den "ariska" rasen. Just då önskar jag mer än allt annat att jag i varje fall inte vore blond. För jag vill inte vara del av något som de hyllar! Jag vill inte vara blond, blåögd och supersvensk, jag vill vara tvärt emot allt som de propagerar för.

Så, försvinn ur min stad, så att jag kan börja trivas med att vara alldaglig och urtypen av nordisk brud. Så länge de är kvar så kommer jag bara att skämmas, för jag vill inte vara något ideal för deras rashets. Så fan ta er, för ni har tagit ifrån mig lyckan i att se ut som jag gör! Jag vill nämligen inte, för allt i världen, kopplas ihop med er. Jag vill inte att ni ska känna glädje över mitt svenssonaktiga utseende när ni passerar mig på gatan. Så, fram tills att NSF tagit sitt pick och pack och försvunnit så kommer jag inte att vara fullt nöjd med att vara blond, blåögd och helt oexotisk. Något som annars inte hade stört mig det minsta, för i mina ögon så är ingen hårfärg, hudfärg eller ögonfärg mer spännande än den andra. Det är människan i sig som är intressant.

Dagens vill ha

Alltså, mitt "got to have" för dagen är helt klart en blommig klänning. Har nämligen inhandlat ett par supersnygga sandaler, så nu behöver jag en urläcker klänning att ha till dem. De är lite light-versionen av gladiatorsandaler,fast lite mer stilrena. Inte lika klumpiga, utan mer luftiga... Perfekta, helt enkelt, hör och häpna; de fanns i min storlek. Under sker fortfarande, folks!

Varm!!

Oj, nu börjar det bli hett här i Småland, vilken värmebölja som har rullat in! Jag klagar verkligen inte, utan ser just nu fram emot Visby ytterligare en skvätt. Tanken på att få steka på stranden och ta ett dopp i havet är kittlande!

Nu ska jag bränna fläsket ute på gården, alltid något.

Vaken.

Så, nu har jag vaknat och sträckt på mig, ätit och placerat mig i soffan. SKa snart klä på mig samt borsta tänderna, men måste ladda om batterierna lite först. Idag ska jag gå på stan en runda samt hjälpa Lasse att sy under eftermiddagen. Kommer nog att bli en ganska okej kväll, tror jag. Efter det så ska jag ringa Millan och höra med henne när hon ska in till stan, eftersom hon har en väska full med saker som är mina, behöver dem innan jag åker till Visby. Under kvällen så ska jag nog packa och längta till Gotland, oh yes!

Olala

Nu har jag pratat med mannen, så nu är jag redo för sängen. Han var tyvärr lite nere idag, stackaren. Han är inte alls lycklig över att vara tillbaka uppe i norr, vilket jag verkligen kan förstå. Inte för att Norra Sverige skulle vara kasst på något vis, men för att det äår så fruktansvärt långt bort från alla som han bryr sig om. Jag hade blivit nipprig om jag hade stuckit till ett ställe som ligger 16 timmar bort från honom. Buhu.

Nåja, idag började Fia sin resa hem igen. Förhoppningsvis så ska jag träffa henne i veckan, hon har varit grymt efterlängtad. I övrigt så har det varit en liten pysseldag idag, jag har handlat 2nd hand-prylar och gjort om; målat glas och använder dem nu som ljuslyktor. Alla blev inte jättebra, så jag ska nog sätta mig och göra om dem imorgon, om det går.

Nattinatt

En ledig morgon

Så, skönt att sova ut och inte behöva göra något alls. Den här dagen ska jag ligga i solen, städa och gå på stan. Det är tre mycket trevliga sysselsättningar ändå. Har hittat en klänning som jag kulle kunna döda för samt ett linne som var ganska festligt. Har ju insett att jag inte har några kläder som lämpar sig för krogen, jag är alldeles för lite party. Alla andra är uppklädda och glittrar, men jag står i mina baggyjeans och snackar skit med mina killkompisar. Nåväl, jag behöver ju inte fixa mig, jag går ju inte till krogen för att få napp, även om jag gillar att snygga upp mig. Jag har ju mitt på det torra, så att säga.

Så, igår köptes färjebiljetterna till Visby, så nu återstår det bara en knapp vecka tills jag får återse mitt paradis på jorden. Har jag lite tur så är Ola hemma och ledig när jag kommer tillbaka. Jag står inte ut med tanken på att jag inte kan åka ner till honom så fort jag är ledig. Det är nästan så att jag vill gråta en skvätt.

Nähä, nu ska jag städa undan lite, klä på mig och hämta min cykel vid stationen, funderar nämligen på att cykla ner till Röda korset.

Au revoir

Att göra inget alls

Ikväll ska jag göra ingenting. Skulle egentligen stuckit ut och ätit med Millan, Niclas och jonas, men de behagar inte att höra av sig. Nu känns det en smula sent att sticka ut och äta också, så jag struntar i dem. Poppar kanske lite popcorn och bänkar mig vid nån taskig tv-deckare. Det är sådant som jag gillar.

Ledig och lat

Så, Ola hade varit på bio när jag försökte ringa. Han slog mig dock en signal igår och pratade lite. Han satt i Stockholm och väntade på att byta tåg, stackarn. Han var inte alls glad över att åka norrut igen.

Sjäv så är jag supertrött och megalat. Efter att ha jobbat och varit aktiv i värmen så har all energi runnit ur mig. Skulle egentligen ut och gå ikväll, men eftersom vi alltid promenerar och rör på oss så mycket på jobbet så finns det ingen ork till sådant när jag kommer hem och är ledig. Speciellt inte i denna värmen.

Idag är jag ledig, så jag passar på att vila upp mig lite. Imorgon ska jag sola och gå lite på stan, jobbar inte i morgon heller! Ska bli skönt att få vara ledig ett par dagar, måste ju packa inför Visby!! Åker dit om en vecka och ska spendera några dagar där. Skönt med en minisemester.

Grinigaste bruden.

Ska nog gå och lägga mig nu, har blivit trött och grinig. Har försökt få tag på Ola, eftersom jag vill prata lite med honom innan han åker till Ume igen, men inte fått fatt i honom. Kalrn är inte på msn och har inte på mobilen. Jag kan inte gärna stanna uppe hela natten och vänta, så nu blir det läggdax. Kanske har stackarn redan somnat, så jag kan ju försöka ringa honom imorgon och se om han har täckning på tåget.

Nattinatt

Tröttast i hela världen?

Sååå, nu är det bara en arbetsdag kvar den här veckan.. Tja, bara en dag kvar på veckan överhuvudtaget. Är fortfarande helt uppe i varv efter arbetsdagen eftersom jag nyss klev innanför dörren, slutade 21 och tåget gick 21.40 (och var otroligt nog inte försenat!). Efter ytterligare 13 gtimmar så är jag slutkörd och mörbultad, var en ganska hård dag på jobbet idag. Det är dock himla roligt trots allt trassel, men det känns i kroppen och i knoppen.

Imorgon åker Ola tillbaka till Umeå, det känns inte alls så roligt. Det känns så skönt att veta att han är i Skåne, det känns ändå ganska nära, även om vi kanske inte kan ses på en vecka, än att veta att han är uppe i Umeå. Bara tanken på att han befinner sig 1 timme bort (med tåg..) är tröstande.

Nej, nu ska jag se på tv för att slappna av lite.

Tillbaka i hemmets lugna vrå

Så, nu har jag kommit hem & kommit till ro. Är sjukt slutkörd efter en lång arbetsdag, imorgon blir det en ny dag med nya, friska tag! Chefen var snäll som tusan och köpte godis&ost till oss som jobbar denna helgen. Himla uppskattat, eftersom alla kidsen ska sova på kortis i denna helgen, vilket innebär maaaassa jobb och långa dagar. Nåja, tur att det är roligt folk som jobbar imorgon + söndag, då går dagarna lite snabbare. Vädret gör ju också sitt till humöret.

Tv en stund, sen sova.

Uppe med tuppen

Så, nu har jag klivit upp och försökt att gnugga sömnen ur ögonen, går lagom bra. Om 50 minuter så ska jag cykla till tåget, sedan blir det 13 timmar arbete innan jag får styra kosan hemåt igen. Buhu, jag är verkligen inte på topp efter 6 små timmar av sömn. Jag behöver verkligen sova min 8 timmar per natt, barnsligt nog.

Nej, nu får jag rycka upp mig och göra frukost!

Hemma och sjukt trött

Jaha, då var jag hemma igen. Har spenderat 1½ uuunderbart dygn hos Ola och därefter arbetat 7 timmar. Är lagom mörbultad nu. Mest för att Ola och jag alltid är så klantiga och råkar skada varandra, skallas när vi ska pussas och sådant. Vi skulle ta en liten fight i onsdags, men det slutade med att vi båda fick för oss att kicka till den andre lite lätt med smalbenet på låret, dumt nog så slog vi smalben mot smalben... Mitt svullnade upp och jag blev gnällig och ynklig. Himla praktiskt, för då blir jag bortskämd.

Så, igår lagade vi underbart god mat (mest Ola i och för sig); Qournfilé (Ola åt kycklig dock), bulgur, grönsakswok och kall sås. Åh, to die for. Därefter så såg vi på en dokumetär om homosexuella medelålders (och äldre) män, hysteriskt sött. Inte för att de var homosexuella egentligen, utan för att ett av paren var 70+ och fortfarande förälskade. Sådant gör mig glad! Därefter så serverade Ola en white Russian och satte på Jarhead, sedan gick vi och la oss. Egentligen så hade jag velat vara uppe hela natten, dricka vin och prata med honom men vi skulle båda upp tidigt idag.

Så, steg upp och duschade, åt frukost och såg på tillbaka till framtiden, därefter spatserade vi till tåget och tog ett ömt farväl. Jag saknar honom som en galning.

Nej, ska upp och jobba imorgon kl 07.30, bäst att jag lägger mig och nanar nu.

Nattsi!

Hos min man

Så, nu är jag nere i Skåne och njuter. Karlfan är ute och oljar in staket, så jag sitter inne vid datorn istället, ganska mycket mer underhållande. Är helt sliten efter två långa arbetsdagar. I förrgår så satt jag och funderade på varför jag var så trött i benen, tog en evighet innan jag kom på vad det berodde på. När jag jobbade så hade vi promenerat till en park och fikat och sedan gått en elljusspårsrunda & därefter hem igen, inte jättejobbigt egentligen. Men barnet jag hade hand om cyklade runt, så jag fick jogga hela vägen, i BALLERINASKOR! Mina fötter var helt förstörda efter den turen, för att inte tala om benen. Innan så har jag ofta varit ute och joggat, men det har inte blivit av, så min kondition var ju lite ringrostig... Haha

Nej, nu ska jag sitta och surfa lite på Olas dator. Samt så ska jag smygkolla igenom hans bilder, ihopp om att hitta kort på honom från tiden då han hade långt hår.

ciao

Morgonstund

Så, nu har jag klivit upp ur sängen, druckit ett glad O'boy och segat ner mig vid datorn. Ska snart knäppa på tv:n också, trots att mitt miljöhjärta bankar hårt och ropar "Nej!". Jag trivs nämligen med ljud omkring mig, tystnad gör göra mig tokig ibland. I varje fall när jag luffsar runt hemma en tyst skog i arla morgonstund får mig däremot att rysa och mysa samt utstöta diverse kattliknande purr-ljud.

Klockan 12.50 så ska jag förhoppningsvis bli upphämtad av Vivvi, ska ringa henne senare och se så att allt är fixat och klart, annars så tar jag bussen vid 12.55. Inte så himla illa det heller. Hur som haver så ska jag snart sätta i mig lite frukost och därefter prata med Ola. När det är gjort så ska jag cykla ner till stationen och köpa biljetter tills ikväll, tänkte nämligen åka ner till honom med sista tåget. Vill inte riskera att jag missar att hinna köpa biljett, så jag ser till att göra det innan jag sticker till jobbet. Att hinna med tåget ska inte vara några problem. Har 28 minuter på mig att ta mig till stationen, så det borde jag nog lyckas med.

Ja, så sedan får ni nog inte höra av mig på några dagar. Det är bara när Ola duschar som jag hinner logga in och plita ner några rader, annars så har han full fokus.

Nej, frukost!

Min karl är en kul prick han

Det här samtalet är hutlöst roligt ( i varje fall så anser jag och min dåliga humor det.):

Anni säger:
Haha, jag insåg att jag ännu en gång varit sjukt otydlig. Jag måste lära mig att skriva så att det inte kan skapas massa missförstånd.
Ola säger:
Mmm, det måste ud.
Ola säger:
duÄ'
Ola säger:
du*
Ola säger:
Jag tänkte skriva analfabet, men jag tyckte inte att jag föregick med tillräckligt gott exempel för det.
__________________________________________________________________________________

Ett stort hjärta på honom

Sova snart

Trots att mannen i mitt liv inte har hört av sig än så börjar det bli bedtime för min del. Måste sussa snart, är en lång dag imorgon..Eller nåja, 7 timmar + 30 min rast. Men det är kvällspass, vilket alltid är lite tyngre. Man är så jäkla seg.

Håller på att rycka upp mig nu. Har intalat mig att jag kanske skulle satsa på att bli biomedicinsk analytiker, det verkar ganska spännande. Fast helst så vill jag ju arbeta med autism, i forskningssyfte. Tycker att det är oerhört intressant & ett område där det finns mycket kvar att upptäcka. Nåväl, vi får väl se vad framtiden bär med sig i sitt sköte.

Jag hatar meritpoängen

År 2010 så är mina betyg värdelösa, trots att de är superb idag. Meritpoängen är min största fiende, eftersom beslutet togs efter det att jag hade chans att läsa in meriterande ämnen och förbjuder mig att läsa in dem efter gymnasiet (och få poäng för dem) dock så ska jag dömas efter samma kriterier. Skitsystem!! Varför skulle jag då fixa finfina betyg när jag tog studenten, de spelar ju liksom ändå ingen roll om 2 år.

Eftersom jag vill komma in på ett program med skyhögt snitt och absurt många sökande så är oddsen inte jättehöga för att jag ska komma in innan 2010, därefter så är de pyttepyttepyttepyttepyttesmå. Jag hatar skolpolitik, för den är fanimej ALDRIG bra. Det ska alltid slå tillbaka på de som verkligen kämpar och vill något, samtidigt som man bejakar sin egna utveckling. Jag avskyr alla lönnfeta (och lönefeta) medelålders politikergubbar som sitter på sina käckar i riksdagen och yttrar sig om hur ungdomar har det i skolan idag, trots att de själva inte satt foten innanför en skolbyggnad på 30 år. (De har garanterat flottig överkamning också och tanken på det gör mig ännu mer irriterad. jag hatar flottiga överkamningar)

Jag har precis begravt mina drömmar och stampat sönder mina framtidsplaner. Om ett par minuter så ska jag lägga mig och lipa i soffan och därefter försöka komma på vad fan jag ska göra i resten av mitt liv. BUHU!

Trött efter arbetet

Jisses, jag är helt slut. Efter en lång arbetsdag så behöver jag verkligen vila lite. Haha, vad känslig jag har blivit.

Just nu ser jag på dryga reality-såpor och kassa talkshower. Det ena handlade om x som bodde ihop på hotell och blev sliskigt nykära, undertiden som deras nuvarande fick se glimtar av deras gulligull. Svinigt och upprörande. Jag blev skitarg, man bedrar inte någon med sitt ex. (Är det för att jag har exkomplex & ssälv är orolig för att det ska drabba mig?)

Nej, nu ska jag svara i telefon

S500i?

Nu tror jag nog att jag har hittat den telefonen som jag vill ha! (Äntligen, haha) En SonyEricsson s500i i färgen svart eller vit (eller koppar som det står på vissa ställen..). Den är ganska stilren och snygg. Dock så är jag fortfarande lite sugen på w660i... så det är inte hundra procent säkert än, haha. Det är det ju aldrig med mig dock... Jag tycker nästan att de mobilerna är de snyggaste just nu. Visst, det finns många nya flashiga modeller, men de här två är rätt stilrena. Det uppskattar jag. Så, nu är frågan.. s500i eller w660i? Och vilken färg?

Trött och barnslig

Snart ska jag sova, måste ju gå upp i rimlig tid imorgon. I flera dagar så har jag sovit till långt efter 10, nu är det ändring på det. Arbetet kallar och jag får snällt anpassa mig. Börjar bli sömnig, bara av tanken på att gå upp tidigt. Dock så blir det ganska humant imorgon, för bussen går vid 08.10, mycket bättre än 06.51 som annars är standarden... Huvaligen. Jag är tacksam för att jag bara börjar vid 07.30 några få dagar till. Har ganska bra arbetstider annars, faktiskt.

Ola har inte varit inloggad på msn sen han kom hem, Jag var barnslig och fånig, så jag skickade ett sms och undrade varför, tänkte att han kanske inte var hemma. Men jo, karln ville ju bara se på tv... Vilken fjant jag är egentligen.

NamNam

Idag blev jag toksugen på chokladflarn, så jag stack ner och köpte en förpackning. På vägen till kassorna så fick jag syn på ostbågarna och beslutade mig för att norpa åt mig en påse. Jag blev 25 kronor fattigare, men mycket gladare. ändå ett ganska bra pris för både ostbågar och kakor. Hehe, jag fattar inte att jag fortfarande är i ganska bra form (inga bilringar här inte!) med mina matvanor...

Sista timamrna av ledighet...

Så, nu är min lediga vecka snart över. Imorgon blir det arbete mellan 8.45 och 18.15, så det blir ingen mjukstart direkt. Nåväl, jag har hunnit vila upp mig ganska bra, så jag ska inte klaga. Ola har varit här sen torsdagkväll, men åkte hem för 2 timmar sedan. Har varit en långhelg, med andra ord. Det behövdes VERKLIGEN! Om en vecka så åker han till Umeå igen, därefter så blir det pusslande med träffandet igen, uschanamej. Men det kommer nog att gå bra, det dröjer inte länge tills han flyttas ner till Skåne. Då blir det lite närmare och lite lättare.

Så, helgen i korta drag:

Torsdag, bara mysande och slappande. Vi tittade på tv och umgicks, mycket mysigt.

Fredag: Vi sov ganska länge, därefter så tog vi en runda på stan. vi kikade runt på lite möbler, spel och annat onyttigt. Efter någon timme så blev jag lite hungrig, så vi beslutade oss för att ta en fika. Innan dess så sprang vi in på en resebyrå och hämtade lite kataloger att bläddra i. Vi började dividera om vad vi ville ha till fika, men det slutade med att vi åt lunch på en sushirestaurang. Hehe, jag kan inte klaga. Det var himla mysigt. På vägen hem så skulle vi hyra film, men vi hittade ingen vi ville ha. Lycklitvis så finns det en annan videouthyrningsbutik, så vi styrde kosan till den. Efter lite eftertanke så hyrde vi Xmen II, eftersom jag inte har sett den (och både jag och Ola är suckers för superhjälte-filmer). Vi köpte lite godis och varsinn dricka också, eftersom vi var på spenderingshumör. Därefter traskade vi hem, tittade i katalogerna, åt godis och spelade tv-spel. På kvällen satte vi igång filmen och gottade ner oss i soffan. En toppendag!

Lördag: Vi tog en ny runda på stan, rekordkort dock. Vi skulle kika på mobil, men det visade ju sig att alla förbannade telefoner är operatörslåsta. Jag vill ha en olåst mobil, för guds skull! När vi gick hemåt så svängde vi in på biografen och köpte biobiljetter; Kung Fu Panda. När vi kommit hem så åt vi lunch och sedan åkte vi ut till flygfältet och pappa tog med oss på en liten lufttur, mycket angenämt. Småland från ovan är ganska vackert ändå. Snabbt hem, äta och sedan ner till bion. Den var ganska söt, eller så tyckte jag det för att mitt sällskap var utmärkt, vem vet? När vi kom hem så såg vi på ytterligare en film (nåja, jag somnade..)

Söndag: Idag har vi bara skrotat runt och försökt skjuta upp hans hemfärd. Lite tv-spel (sega är det bästa jag vet!) och lite kramade och massa ätande, det har varit dagen i ett nötskal. tillsist så fick vi traska ner till stationen och pussa varandra hejdå. Men förhoppningsvis så träffas vi på onsdga igen.

Nej, nu ska jag dammsuga och dricka O'boy!

Au Revoir

Småland från luften (ursäkta kvalitén, men den är tagen med mobilkamera..)

Kärlek nu, skriva senare

Om 2 timmar så ska Ola åka hem, efter 4 dagar av kärlek. Därför så ska jag kela lite till med honom & sedan kan jag informera er alla om helgens bravader. Kärlek.

Åter i hemmets lugna vrå

Så, nu har jag gjort min systerliga tjänst och följt med big sis till lite olika loppisar. Hon hittade ingenting, vilket jag givetvis gjorde. Dock så inhandlades inget, för jag känner att jag kanske bör hålla lite i pengarna. När karln kommer hit så kommer nog ändå slantarna att rulla, så det är lika bra att inte göra av med dem tills han anlänt.

Nåväl, snart ska dammsugaren dras fram och därefter ska nya lakan placeras i min säng. Efter det så är det bara att vänta tills mannen behagar att dyka upp. Mycket behagligt.

Bra dag, helt enkelt

Åh, timmarna flyger iväg. Trots att jag egentligen inte gjortett dyft. Det känns ganska skönt, på något vis. Jag trivs med ledigheten.

Kärlek!

Åh, jag måste ju bara skylta lite med min lycka. Idag kommer kärleken hit (vet dock inte riktigt när), så det blir inte så mycket skrivande sedan. Så alla de som tappert försöker hänga med i alla mina skriverier kan ju andas ut nu. Jag borde väl kanske sätta fart lite, för jag hade tänkt bädda rent & dammsuga innan han kommer hit. Om jag ska hinna följa med syrran och titta på möblemang så får jag nog plocka ur tummen ur min lata häck nu.

Morgonbestyr

Så, nu är jag uppe med (den sjusovande) tuppen. Tog mig sovmorgon och nannade fram till 20 över 10, inte för att jag hade någon anledning att gå upp innan...Nu har jag ätit frukost och suttit och slöat vid z-tv ett tag, eller har i varje fall på kanalen i bakgrunden istället för radion, haha. Just nu sitter jag och söker efter bra 2nd Hand affärer i Småland. Jag och min syster tänkte åka runt och kika på gamla möbler och andra reanvända prylar.

Jag börjar fundera på hur jag ska kunna ta mig från stan, så just nu letar jag arbete i Skåne/Köpenhamn. Vore härligt att få förflytta sig en bit söderut... men samtidigt. Jag är så sugen på att åka ut och resa. Det är väldigt komplicerat, haha.

Sömnad!

Så, nu har jag städat & hunnit stöka ner igen. Jag har alltså hjälp till med att sy. Lyckligtvis så gick det snabbt att städa upp efter sömnaden. Har hjälpt Moppa att klippa mönster till en tunnika och ett par hosor. Det blir nog ganska bra tror jag. Var lite osäker på hosorna först, så jag fick göra en liten moddel, vilken jag fick ihop ganska bra, tror jag.

Tidigare under dagen så har jag träffat Sandy, vi fikade och umgicks en stund. Därefter så ringde Moppa och berättade att han var på väg in till stan. Jag ringde Rasmus och undrade om han ville följa med oss och köpa tyg, vilket han ville. Så vi träffades nere på stationen och tog bussen ut till Moppa. Det var en trevlig eftermiddag med grabbarna. Vi skrattade och skojade och jag var allmänt fånigt lättroad.

Nu ska jag se på lite deckare, vanan trogen som jag är.

Uppstigen och glad

Så.. Nu har jag fått lite sovmorgon, mycket välbehövt. Har gått upp tidigt i princip varje morgon den senasre 1½ veckan (förutom när jag sovit hos Ola, då är jag sjukt sleepy). Nu ska jag väl kanske inte klaga, för det hör ju till att gå upp tidigt när man arbetar, men jag som är en nattmänniska har lite svårt för det där.

Idag är det strålande solsken, vilket betyder att jag ska sola en stund och sedan städa. I eftermiddag så ska jag möta upp med Tanja och Moppa för att hjälpa dem att inhandla tyg + att sy. Ska bli ganska trevligt faktiskt. Dock så ser jag inte fram emot alla kläder som måste sys... Pust. Det kommer att bli urstökigt hemma och förmodligen så kommer det att bli gryyymt mycket jobb. Nåja, nåja, det är ett vidare problem ändå.

Städning och vänner

Så, nu är jag redo för att krypa ner i sängen igen. Den här dagen har mest handlat om sömn tycker jag.

Nåväl, lite har jag uträttat. Det har blivit lite städande, även om jag nog får fortsätta med det uppdraget imorgon. Jag orkar inte vara nyttig hur länge som helst. Jag passade på att träffa eldgänget nu under kvällen. Vi planerade inför en show i mitten av augusti och testade på att sminka med fetsmink, eftersom vi tänkte ha sminkningar under showen. Det höjer intrycket några pinnhål, vill jag be att få tala om.

Just nu så sitter jag och pratar med Ola på msn, vanan trogen som jag är. En deckare har jag också avklarat, så kvällen är verkligen precis som alla andra kvällar, haha. Jag älskar rutiner.

Natti

En liten bild på sminket...


God morgon

Jag överväger att äta en tredje frukost, jag vaknade nämligen till precis. Somnadde i soffan och sov som en stock i några timmar. Nu är jag omtöcknad och slö i skallen, det är helt enkelt inte bra att somna mitt på dagen!

Jag försöker skaffa nog med energi för att resa häcken från soffan och börja städa, det ser verkligen helt fördjävligt ut. Jag hatar att inte ha ordning, men vissa dagar är jag allt för stressad för att hinna pyssla och plocka. Då resulterar det tillsist i stök, dumt nog. Nej, usch och fy, något i magen och sedan ska jag kavla upp ärmarna och plöja undan skräpet!

Frukost nummer 2

Åh, nu äter jag min andra frukost (en vana som jag har anammat tack vare jobbet, där jag först äter frukosthemma och sedan där 2 timmar senare). Sitter framför tv:n och knaprar i mig en knäckemacka med ost och gurka. Då och då försöker jag också att smutta i mig min kokheta varma choklad. Ett perfekt sätt att börja dagen, tycker jag.

Snart blir det storstädning, mindre perfekt. Men innan dess så ska jag nog röra mig en runda neråt stan och inhandla något att trösta mig med, men vi får helt klart se hur det blir med den saken.

Varför?

Snälla, kan någon förklara för mig varför jag är uppe vid den här tiden?
Har redan ätit frukost och klätt på mig( (nåja), trots att jag gick och la mig relativt nyss!
Åh, jag hatar tidiga mornar, jag vill sova evighetslänge och njuta av att jag är ledig.
Samtidigt så vill jag inget hellre än att gå upp tidigt som tusan, pigg och alert.
Jag vill liksom inte missa så stor del av dagen, men tyvärr så är jag ingen morgonmänniska.

Idag är framtidsångesten tillbaka. Jag är inte ett dugg sugen på hösten just nu.
Direkt efter mitt sommarvik är slut så måste jag försöka styra upp nått annat jobb.
Eller i varje fall skriva upp mig på så mycket timmar som det bara går hos det nuvarande.
Varför? Jag vill vara lite, lite, lite ledig. Det senaste året har jag inte haft tid för vila.
Jag har pluggat som en galning och all övrig tid har jag arbetat, hur kul är det?
Nu när plugget är slut så läggs ännu mer tid på att jobba (hutlöst mycket tid!)
När jobbet sen är slut så måste jag jobba ännu mer! Vilken ond cirkel.
Jag är sugen på att plugga, BARA plugga. Jag vill ha bara EN sysselsättning.
Samt så vill jag inte bo kvar i den här stan. Jag behöver också pröva mina vingar.

Snart ska jag nana

Jag fattar inte varför jag fortfarande är uppe. Alla bra program är slut och jag har liksom kikat på alla webbsidor som är värda att kika på. Men på något vis så har jag fördrivit tiden och det är efter midnatt. Jag ska snart samla ihop mig och gå in på toaletten för att borsta tänderna. Morgondagen komme ratt innebära städande, städande. städande och möte med eldgänget. Jag måste skissa upp dräktförslag också, för att visa upp inför kommade medeltidsshow. Jisses, det blir nog inte så mycket vilade trots att jag är ledig i en vecka.

Kärlek på riktigt

Jag tittar på Norges herligste, vilket är ett av mina favoritprogram just nu. Det är faktiskt ren och skär kärlek, komprimerat i 1 timme långa program. Människorna som de besöker är hutlöst söta och programledarna själva går inte av för hackor. Den blode grabben är grabbigt charmig, snygg som fan och är enormt het när han glider ner för backarna på sin snowboard. Gud, jag smälter. Den mörkhårige charmören är vänlig och skojfrisk, inget som man hade tackat nej till det heller.

Just nu är de hos någon snowboardåkande stolle på 57 bast, med tomteskägg och knarkbakgrund. Efter en överdos av heroin så la han drogerna bakom sig och hoppade upp på brädan, ganska fränt att gå från knark till snösporter. Me like.

Om mig & mannen i mitt liv

Jag känner att livet är bättre än på länge, trots att mycket är krångligt och att det är väldigt mycket som har varit tungt. Jag har jobbat häcken av mig i en vecka och nu väntar 7 lediga dagar med vänner, kärlek och vila. Jag ska slappa, städa, sy och umgås med min karl.

På tal om honom, han är en baddare på att laga mat. Ola är lite blygsam och säger att han inte alls är så bra. Men när jag drar fram en tetrapack med färdiglagad pastasås så kan han ställa sig och laga mexikansk lyxmiddag. haha. Igår så gick vi och handlade för att laga kvällsmat och beslutade oss för att göra något asiatiskt. Ola slängde ner massa grejer i kundkorgen och sedan traskade vi hem. Därefter så hängde han på sig ett förkläde och förkunnade för mig att jag lunde se på film om jag ville. Enligt honom så är det jobbigt när det är mer än en som lagar maten, för det blir så mycket spring och trängsel i köket. Jag tror dock att han har förstått att jag är rätt dålig på matlagning. Efter en halvtimme så doftade det underbart i hela köket & även in till mig vid tv:n. Ola hade lagat en kinainspirerad veg.gryta med äggnudlar. Jisses amalia, det gick inte av för hackor det!

Han är helt enkelt den som kommer att få laga mat när vi flyttar ihop. Han är ganska renlig av sig också och plockar undan efter sig, så det är ju ett stort plus i kanten. Hehe, vilken hemmaman, va? Jag tror minsann att jag fångat en riktig pärla. Trots att det gått 7 månader (exakt) sen vi blev tillsammans så kittlas det fortfarande i magen. Jag blir nykär i honom lite då och då. Det är väldigt mysigt att få umgås, göra ingenting och ligga och prata med varandra i sängen om ditt och datt. Precis lika mysigt är det att faktiskt hitta på något; festa med vänner, se på bra band eller att åka och bada med gemensamma kompisar.

Nej, nog om mig och min smöriga förälskelse.

Hemma

Okej, det blev inte så mycket handlande. När Ola hade duschat klart så beslutade vi oss för att spela tv-spel en stund & därefter handla. Vi bänkade oss vid tv:n och plockade fram godiset. Vanliga människor får sockerkickar och blir speedade av att äta sött, men tydligen inte jag. Efter 10-15minuter så ringlade jag ihop mig runt Ola och somnade. Jag sussade säkert i nån timme, för när jag vaknade så var det bara en liten mysstund som vi hann med, innan jag skulle till tåget. Mannen i mitt liv skjutsade mig och pussade mig hejdå, innan jag rusade till transporten.

Åh, det har varit så mysigt att träffa Ola. Det behövs lite spontan-påhälsningar ibland. Att bara träffas lite snabbt ibland gör relationen väldigt stark, samtidigt som det är underbart när vi kan träffas längre perioder. Raouwr!

Hehe, nu blir det tv och slappande

Hos Ola

Så, nu sitter jag hemma hos Ola igen, mycket mysigt.

Igår fick jag sluta tidigare, eftersom det barn som skulle sovit på kortids åkte hem tidigare. Jag beslutade mig för att ta mitt pick&pack och hälsa på karln.. Johanna skulle också neråt till södern visade det sig, så hon erbjöd mig skjuts ner. Så vi tog alltså en roadtrip ner till Skåne ihop, vilket var hysteriskt mycket roligare än att åka tåg.

Helgen har varit sjukt trevlig, trots att jag har jobbat. johanna och Linda är väldigt roliga att jobba med. Igår så var det Lindas sista dag innan semestern, så nu ser jag inte henne på 3 veckor. Själv så är jag ledig en vecka nu!

Nej, snart kommer älsklingen tillbaka och då ska vi sticka och handla.

Vi hörs

Hård arbetsdag

Så, hemma igen efter 14 timmars arbete. Har varit en lång, men ganska trevlig dag. Är faktiskt inte så farligt att arbeta hutlöst många timmar i sträck, inte för att jag vill göra det allt för ofta dock. Nej, nu är det marsch i säng och sedan sussa tills klockan ringer för en ny arbetsdag. ;)

Frossande

Åh, jag gillar helger. Det är liksom okej att frossa lite då. Just nu så har jag tryckt i mig choklad och körsbär, nu blir det lite varm choklad innan jag sover.. Jag tror nog att jag somnar bättre när jag druckit något varmt.. Hehe

Hemmafredag

Så, nu är jag hemkommen efter arbetet, har ätit lite och ringt mannen i mitt liv. Ska ta det lugnt innan sängen, börjar ju vid klockan 8 imorgon. Arbetsdagen har varit mycket trevlig, arbetade med Johanna och Linda idag, vilket alltid är himla skoj. Kaffe i mängder har intagits och massa snackande vid tv:n hann vi med. Det är inte helt fel att jobba kväll, så länge som man inte är själv.

Nu blir det lite tv och sedan ska jag nog sussa.

Ny igen

Så, lite omgjord, inte jättesnygg men den duger för ett tag. Vet inte hur jag hade velat ha den annars, så det här blir kalas.

Färdigduschad

Så, nu har jag duschat klart, ska nog tamig något att smaska på innan jobbet tror jag.

Kom nyss fram till att min bloggdesign är skitful, måste komma på någon ny, gjorde om den eftersom den förra var så himla svårläst, men nu får jag sota för det, haha.Ska göra om min header lite, sen blir det nog bra tror jag.

Slöande innan arbetande

Okej, nu är det så här att jag har nästan 3 timmar på mig innan jag ska gå till tåget. Jag trodde att jag hade bråttom (hur kunde jag ha så fel?) så jag hinkade i mig maten i en rasande fart. Nu sitter jag och ser lite snopen ut och undrar vad jag ska göra innan jag måste gå till min transport. Jag funderar på att ta en liten dusch och läsa en stund.

Idag har jag börjat göra en "till-hösten-.lista", eftersom jag inte vet vad jag ska syssla med efter sommaren. Jag var überstressad en stund igår, jag kan ju inte bara gå omkring och göra inget alls. Sedan så började jag fundera en smula, är det så farligt att vara sysslolös ett tag? Jag har tidigare pressat in så mycket som jag har kunnat i ett redan fullspäckat schema, nu kanske jag äntligen kan ha lite pauser och lite rymd, tid och ork. Jag har en liten sparbuffert som borde kunna hålla mig på fötter i ett halvår. Jag tror även att jag kan få stanna kvar som timanställd på mitt nuvarande jobb, vilket innebär att lite småslantar kommer att trilla in. (Och man ska inte glömma att jag lyckades leva på +/- 0 kr hela förra höstterminen (och en bit in på våren) så det ska väl inte vara några problem att lyckas leva likadant igen. )

Nåväl, jag började fundera på vad jag vill göra men inte har haft tid till innan. Alla desa saker har lagts till på min "till-hösten-lista":

-Ta körkort (Ola har retat mig länge nog, jag borde ta mig i kragen)
- Fixa mitt mörkerrum & knäppa lite bilder
- Se världen. USA lockar och Fia tjatar om en resa söderut. Jag är lättövertalad.
- Pyssla, sy och dona. Jag har aldrig tid till sådant längre.
- Helhelger runt om i landet, med de jag trivs med.
- läsa en intenetbaserad medicinkurs
- Ta sånglektioner

Nej, nu ska jag nog duscha lite, sen blir det vilande och därefter tunga steg mot tåget.

Arbetshelgen börjar nu

Om några timmar så ska jag ta bussen ut till jobbet, därefter så börjar en slitig helg- full av arbete. Lyckligtvis så är jag ledig nästa vecka. Veckan efter blir dock precis lika tung som den här, men allt går. Så länge som man vill och försöker så går allt.  Det kommer att bli ganska härligt att få arbeta ändå, personalen som jobbar helg med mig denna veckan är jättehärliga.

Framtiden kommer också att ordna sig, förr eller senare. Jag ska leta jobb inför hösten, helst timanställning samt försöka ta mig ut i världen, jag kan lika gärna se den nu som efter min utbildning. Jag vill inte vara borta allt för länge bara, en månad i taget räcker för mig. Jag har så mycket som jag inte vill sätta på spel, faktiskt.

Frukost!

Framtidsångest

Antagningsbeskedet var en enorm besvikelse, att ha bra betyg hjälper inte i lotterisystemet. Jag står nu utan sysselsättning i höst. vad ska jag egentligen göra? Förslag mottages väldigt gärna!

Molnigt men mysigt

Det ärså skönt att vara ledig lite, synd bara attt det är stora moln som skymmer solen. Då och då kikar den dock fram, jag springer ut och placerar mig i stekhettan och flaxar sedan in när det blir mulet. Det är lite lagom så faktiskt. Är det soligt ute så ägnar jag hela dagen åt att bränna mitt skinn, inget blir egentligen gjort. I detta mysväder så kan jag sola lite, men även ägna mig åt annat. Jag ska nog ner på stan snart, kika efter lite ramar och sticka in noseni någon second hand. Därefter så ska jag träffa Millan och umgås.

Idag åkte karln iväg till kusten i ett par dagar. Det är lite trist att inse att han inte alls kommer att logga in på msn och prata strunt med mig. Dock så vet jag att han kommer att dyka upp hemma hos mig om en vecka ungefär, det är himla trevlig vetskap måste jag säga.

Nej, ut i solen igen!

Sen morgon

Jisses, jag går nästan aldrig upp så här sent. Men det var nog bra att jag inte klev ur sängen tidigare, jag har ju en hård helg framför mig. Imorgon ska jag jobba 5 h, kvällspass. Det är i och för sig inte så farligt, jag hade ändå inga helgplaner. Lördag och söndag kommer nog att bli lite kämpigare; på lördag är det 14 timmar som gäller, fast vi har planerat in lite mysaktiviteter, så det blir nog bra. På söndag jobbar jag 13 timmar, då är man nog lagom seg och mör. Det jobbigaste är att jag arbetar de sista 5 timmarna själv, inte så himla lajbans. Nåväl, det blir fint med klirr i kassan sedan.

Nej, nu ska jag ringa Millan och se om hon vill umgås med mig idag.

Oj!

Det är kul att logga in och se att det faktiskt är folk som läser vad jag skriver. Då och då kommenterar de närmaste och ibland dimper någon "läs-min-blogg"- kommentar ner (det mest ironiska är när man skrivit ett ledset och uppgivet inlägg och någon postar ett "hoppas att du har en bra dag"). Det händer ju också att det är någon främling som kommenterat det man skrivit. Lite roligt att folk faktiskt läser. Jag skriver mest för mig själv (och för alla långtbortingar som jag inte kan träffa, men vill uppdatera om vardagen). Jag gillar ord. Jag tycker om att skapa meningar med ord, gärna lite snärtiga och med viss läsrytm. Jag gillar när texten lever och det blir ett fräscht språk med glimten i ögat. Således så skriver jag för mitt eget höga nöjes skull. Det är lite för att utveckla någon form av rapphet och språklig variation, att lära mig formulera snyggt och använda ord som glöms bort i tentaskrivningssammanhang. Egentligen så förväntar jag mig knappt att ens mina närmaste ska orka läsa allt detta bullshit, men till min stora förvåning så har jag insett att jag oftast har fler läsare än vad jag har vänner som vet om denna blogg, crazy hu? jag gissar dock på att jag inte har en trogen skara, utan lite ströläsare som hamnat här då de kikat runt. Men ni är ju också välkomna.

Nå, nog pratat om detta. Jag skulle egentligen bara logga in för att påminna mig själv om att tillaga quinoasallad fler gånger. Det är gott och inte allt för dyrt. Jag brukar göra en varm sallad (heter väl kanske inte sallad då) på zuccini, auberguin, vitlök, champinjoner, lite tomat, chili och kanske paprika (Eller vad man nu har hemma). Allt delas i mindre bitar (tärnas eller skivas) och steks i olja med lite salt och peppar. Quinoan kokar jag upp med en buljong och sedan blandas de bägge komponenterna. Ibland gör jag lite gurka och isberg som jag blandar i när det svalnat ner lite. En kall, men het, sås är gott till. Ex. Gräddfil med chilisås, sambal olek, röd currypasta och lite vitlök. En ny maträtt på "kom-ihåg-att-tillaga-listan". Jag ska dock påminna mig om att ha i kidneybönor (eller andra bönor) i, samt lite bröd till. Jag tror att det är lite bättre, för då får man med proteinerna med. (och bröd är väl ganska bra när man vill binda proteinerna. Har för mig att jag läst att vete och baljväxter är bra att kombinera när man ska få i sig protein.)

Ledig en liten stund

Åh! Nu är jag ledig tills fredag kl 16. Därefter ska det arbetas hårt, jag har en lång helg framför mig.

Igår åkte jag till Ola efter jobbet, det var väldigt mysigt faktiskt. Kom ner dit vid 19-tiden, då han hämtade mig vid stationen. Vi körde & hämtade pizza och sedan ägnade vi kvällen åt kärlek och tv-tittande. Imorse steg jag upp vid halv 9 (nåja, vi låg kvar till 9 och kelades) och tog tåget 1½ h senare. Jobbade sedan i 5.5 timmar, nu är jag hemkommen och lagom mör.

Nej, nu ska jag ringa Millan och sedan vila.

Sleepy

Så, uppe med tuppen! Idag är det en lång dag, 9.25 timmar arbete (egentligen 9.75, men jag har en halvtimmes rast också.) vilket inleds 07.30, huvaligen. Tåget går vid 06.51 så jag måste vara på språng cirka 06.30, eventuellt fem minuter senare om jag väljer att cykla ner.

Jag gick och la mig vid en relativt bra tid igår, jag veta att jag kanske borde ha sussat redan vid 21, men det var för ljust, så jag väntade till 22. Karln störde mig i kvällsbestyren, men det gjorde inget. Vi pratade en stund & jag var lite butter igår, så jag gnällde på honom och våra svårigheter att träffas. Lyckligtvis så är han väldigt förstående och försökte lugna mig. Men det är väldigt frustrerande att knappt aldrig kunna träffas, det gör mig helt galen.

Efter telefonsamtalet med Ola så var jag klarvaken. Jag kunde inte få en blund i ögonen, så jag låg och vred mig till ca 00.00, och nångång där så slumrade jag in. Klockan ringde vid 05, men jag gav mig sovmorgon (jag ska ju inte duscha idag, så det är ju ingen mening att gå upp för tidigt).

Nu ska jag äta och sedan upp &klä mig.

Hörs ikväll

Att inte göra någonting

Som jag tidigare sagt så gillar jag att inte göra någonting. Det gör mig nämligen himla kreativ. Detta är resultatet av min "inte-göra-något-alls-kväll":

Åh, attans

Min karl svarade inte när jag ringde. Igår hann vi int eheller pratas vid, för han kom hem sent (förmodar jag i varje fall) samt så var jag på fest i lördags och av någon underlig anledning så var han inte så sugen på att prata med mig då, hehe. jag udnrar verligen varför.

Jag erkänner att jag låter lite tofflig, men vad gör det egentligen? Jag är lycklig och längtar, det funkar fint för mig. Jag har även börjat att tråna efter någon liten resa. Tittade flygbiljetter till USA i slutet av Augusti, det gick inte på mer än ca 6000, så Suss.. Vad säger du om att få lite besök? Jag tänkte vänta en vecka (tills lön och antagningsbesked kommit) innan jag fattar mitt besult till 100% dock.

Klar för dagen

Nu har jag arbetat klart för dagen, så nu ligger jag i soffan och jäser. Mycket trevlig sysselsättning, det underbaraste med att arbeta häcken av sig är att man uppskattar de små stunder då man kan göra ingenting. Är jag ledig länge så blir jag rastlös, då måste saker hända. Men när kommer hem efter en arbetsdag och vet att jag ska masa mig upp tidigt nästa dag för att gå och jobba igen, så kan jag sitta och njuta av ingentinget som händer. Jag baramyser av tanken på att inte hitta på något alls. Bara plocka fram en bok, krypa ner under filten och kura.

Jobba snart

Om 20 minuter så ska jag gå till bussen för att ta mig till jobbet. Innan dess så måste jag borsta tänderna och klä på mig. Därefter blir det till att packa en väska till arbetet. Det viktigaste måste med; Ipod, bok, busskort och skor att ha inomhus. Jag har ingen lust att jobba idag, måste jag erkänna. Ska arbeta 6 av 7 dagar denna veckan, bara tanken suger musten ur mig. Dock så kommer det att kännas enklare när man väl är mitt uppe i det hela.

Nä, nu ska jag kila!

Aha!

Har börjat läsa min nya bok, den verkar helt okej. Nåja, nu har jag bara läst en sida (eftersom jag är så trött och somnar med jämna mellanrum) men språket kändes jättebra, så jag hoppas att själva historien är till belåtenhet den också.

Nu sitter jag och bläddrar i Pause samt överväger att göra en kopp varm choklad. Tidningen är inte alls så intressant, tyvärr. Har bläddrat igenom några nummer innan och de har känts helt okej, men den här gången är jag för trött för att känna någon större entusiasm över artiklarna. Samt så har jag insett att jag inte är urtypen av tidningsläsande brud, jag uppskattar inte riktigt moderepotage med kläder över 1000-lappen, eller lyckoskriverier om C.Loves slarvigt skrivna blogg.

Nej, varm choklad var det!

Tröttaste Bunnyn

Jag är verkligen löjligt trött. Jag tål inte att vara ute och svänga mina lurviga längre,  jag blir så sömnig. Nu när man arbetar och har rutiner så behöver jag verkligen äta med jämna mellanrum & ova mer än 3 timmar per natt, något som jag annars kunde rucka lite på under den vilda gymnasietiden. Då levde jag mer på kärlek, skratt och umgänge än luft, mat och sömn.

Nej, nu är det Navy, äntligen! Jag har missat massor av avsnitt, ska bli underbart att äntligen få se ett. Därefter så blir det nog till att påbörja  "Jonathan Strange & Mr Norrell" av Susanna Clarke. Den har fått rätt bra kritik, samt så är den underbart lång. Det är härligt med bra böcker som också är långa, eftersom de varar mycket längre (logiskt nog) och då hinner jag vänja mig vid skrivsättet och författarens beskrivningar. Nördig? Jo, en aning, men det får man vara.

Jisses då

Så, nu är jag hemma igen. Har varit hos Niclas, på en hejdundrandes tillställning. Det ska berättas mer om den senare, nu är jag allt för trött (känns det inte som att jag säger så ofta?)

Imorse så städade vi och såg på film. Mysigt att vara lite dagenefter-sega. Därefter så följde ag med Paulin på utomhusteater, inte det ultimata i det här vädret, det fullkomligt pissade regn på oss under de första minutrarna. Vi satte oss och tjurade i bilen, tills regnet lättat. Vi skyndade oss bort till våra platser och hann precis dit då jäsen började. Mycket skickligt. Under 3 timmar så ägnade jag mig åt att skratta, analysera (man blir skadad av att spela teater) och svära över mina blöta fötter&fuktiga kläder. Fy, fy. Teatern var bra, fast hade nog uppskattats ännu mer i solsken. Hehe.

Nej, nu ska jag göra varm choklad, läsa och sedan städa lite.

God morgon!

Nu har jag vaknat till en solig och strålande lördag. Igår läste jag ut boken, så en viss tomhet har infunnit sig, jag hatar att avsluta serier. Igår blev det även ett litet snack med mannen, fast vi båda var på rethumör, så det blev inget gulligullande där inte.

Snart ska jag klä på mig, överväga om jag är sugen på frukost, gå till systemet och sedan träffa Moppski. Ingen ansträngade dag direkt. Moppa och jag ska leta present till Niclas, därefter ska vi fara ut till nyss nämnde man och fira hans födelsedag. Kommer nog ganska mycket folk, så det bli sjuhelsikes party, jag ser fram emot att få umgås med mängder av människor som jag tycker om. Livet är ganska bra ibland!

Ingen rast och ingen ro

Nähä, eftersom bussarna inte gick från de hållplatser som jag vill så blev det ingen övernattande hos Moppa. Istället så fick jag vänta 1 timme på tåget hem, var ganska låånga 60 mnuter som jag väntade. Är sjukt seg efter att ha jobabt 8 timmar, samt att sitta på en station mellan 22.20-23.20, inte den roligaste tiden på dygnet att vänta, liksom.

Men nu ska jag snart krypa ner i min bädd, gosa in mig i mina täcken och eventuellt läsa klart min bok. Väntar nämligen på att karln ska ringa.

Bokmani!

Åh, nu är det inte många sidor kvar! Jag sitter verkligen som på nålar, ajajajaj. jag vill inte läsa ut boken, för det kommer att bli ett stort tomrum i mig när den är slut, som det alltid blir när jag har läst klart något. Jag inhandlade tre böcker igår, visserligen. Men till en början så kommer de inte att kännas lika bra, det kommer att vara fel ordmelodi. Jag blir helt galen när jag läser, jag nynnar mig nästan fram i texten. om jag sedan byter författare så går läsandet knackigt, tills att jag har hittat rätt rytm. Det finns liksom en melodi för alla olika sorters böcker, en språkmelodi. Jag föredrar att läsa mycket av samma författare på en gång, då är språket liknande.

Jag hoppas verkligen att några av de nya böckerna kommer att vara grypande och spännande. Under sommaren så blir jag läsgalen, helst så vill jag bara sitta med nosen i en bok hela dagarna. Det finns inget bättre sätt att fördriva tiden på.

Nähä, nu måste jag byta om, det är lite kyligare än väntat idag. Snart måste jag ju till bussen, så det är nog hög tid att göra sig redo.

Utmaningen ja!

Blev ju utmanad av petra att berätta innehållet i min handväska. Jag sa ju för en vecka sedan att jag skulle antagit utmaningen, men har inte hunnit det än. Så här kommer det.

-Mobil
-Korthållare innehållande: kontokort, id-kort & bonuskort hos hemmakväll. Samt et rabatthäfte från länstrafiken.
-Pennor
-Kamera
- En bok (En annorlunda bardom)
- Ipod nano
- kvitton
- hårsnoddar
- spännen
- en flaska med vatten (bra att ha i värmen)
- arbetsskorna

That's it. Nåja, i den ena väskan. jag har ju flera olika, allihop packade: var och en för sitt tillfälle. Det här min jobbväska som har, dagen till ära, berikats med kameran. Ska även packa ner lite sovgrejer och ombyte, eftersom jag ska nana hos Moppa inatt.

Nå, nu är det meningen att jag ska utmana någon. Så den som känner sig manad får gärna känna sig utmanad (vitsig), speciellt du Sussie.

Tidig morgon

Så, nu har jag varit uppe i några timmar. Har hunnit äta sallad samt gå en långrunda, mycket härligt att komma ut i det fina vädret. Redan runt 7-tiden så är det faktiskt varmt ute. Man borde kanske skippa sena nätter och kravla sig ur sängen lite tidigare?

Jobbet tillåter dock inte dessa vanor allt för ofta. Vissa kvällar så slutar jag vid 22, vilket innebär att jag är hemma tidigast 22.30, men oftast framåt 23.40.. Bussarna slutar nämligen att gå 21.45 och jag får därför fint vänta på sista tåget hem, vilket går 23.20. Lite halvtrist att sitta i ett minisamhälle i en timme och vänta på ett tåg, speciellt vid den tiden på dygnet. Ibland så har jag dock tur. Bussen hem till Moppa går vid 22.20, så då och då kan jag spendera nätterna där.Ibland är det tur at ens vänner inte bor på samma plats som man själv gör, haha.

Nu ska jag läsa lite, kanske sitta ute i solen. Därefter ska jag packa sovgrejer och dra till jobbet. Höres imorgon eller på söndag!

Måste ju berätta...

.... att jag äntligen gjort det jag ahr tjatat om i ett par dagar; köpt nya böcker. Ikväll kan jag alltså läsa ut favoritboken med gott samvete, för jag har nya älsklingar att sätta tänderna i. Jag inhandlade även ett par snygga second hand skor. Mycket prisvärda dojor, 35 pix för ett par somriga tygespandrillos. De är kanske inte lika moderna som de var för nån sommar sedan, men oj vad bekväma och smickrande de är för mina taxben.

Jag vill passa på att hälsa till Sussie: Jag ska pussa Niclas från dig, han kommer garanterat att bli överlycklig. Jag saknar dig, min vindrickarbuddy och tokmaja. Men om mindre än hundra dagar.. Då smäller det!

Typiskt Anni

Haha, alltså. Det är verkligen så typiskt mig. Just nu så har jag tjurat ner mig totalt efter mitt nederlag i mobilsökandet. Taskigt nog så är mobilen som jag vill ha jättemycket dyrare på alla andra ställen än där jag först hittade den. Frågan är om jag ska ge 2000 pix för den och få den nu eller vänta och se om den kommer in på Expert, där de bara ville ha 1200... Fast förmodligen så är det väl någon jäkla hållhake där, med tanke på att det är så billigt. Trots att det inte stod någonstans så är den väl förmodligen operatörslåst, vilket jag inte alls är sugen på. Anyway.. När lönen kommer (om ca 2 veckor, high five!) så ska jag ta ytterligare en runda och därefter inhandla den. Innan lönen dimper in på kontot så hinner jag nog inte ut och köpa mobilen, eftersom jag har megajobbveckan Allan nästa vecka. Ska jobba 6 dagar, vilket inte kommer att bli någon dans på rosor direkt.

Imorgon ska jag jobba 14.00-22.00 därefter så tar jag mig hem till Moppa. Annars måste jag vänta urlänge på nästa buss, ingen större lust med det. Ska snart ringa honom och planera morgondagen.

Lördag ska bli en förbannat bra dag

Okej, nu har mina planer för helgen uppdaterats ytterligare en gång! Jag ska fortfarande på teater, tror jag bestämt. Däremot så blir det inte till Milla&Jonas efteråt, jag ska istället hem till Niclas på ett sjudundrande kalas. Alla ni som var med förra året, då grabben fyllde år vet vad jag snackar om! Här ska det bli ett himla liv i goda vänners sällskap. Just på den här festen vet jag att det bara kommer att infinna sig människor som jag tycker väldigt mycket om, det är så att jag skuttar jämfota av lycka!

Tyvärr, så finns det ett mörkt moln på min himmel. Min älskade och saknade Sussie samt min vackra Fia kommer bägge att saknas. De var där förra året och gjorde min kväll en gnutta roligare och tramisgare än vad den ahde varit utan dem. Jag kommer garanterat att sakna deras sällskap i år. Dock så får vi ta igen det hela när de kommer hem, deras födelsedagar ska ju också firas, senare i höst. jag hoppas innerligt att jag får vara med om detta och kalasa in deras 20års dagar med buller och brak!

Så, helgen är räddad!!

Irritation

Nu har jag äntligen hittat mobilen som jag såg nere hos Ola. Det är en Ericsson W660i. Jag såg den inne på expert och skuttade lyckligt in för att inhandla den, tyvärr fick jag en knäpp på näsan då det visade sig att den var slut. SLUT!! Jag ville nästan gråta. Äntligen så hade jag hittat den, till ett förfärligt bra pris, så var den slut. Jag stod med hakan nere vid knäna. Hur kunde de göra så mot mig? Jag har nu kikat rnt och insett att den är slut lite överallt. Jag försöker hitta den till ett hyffsat bra pris på nån internetsida, men det är ta mig tusan inte enkelt.

Nej, nu ska jag ringa runt till lite folk och planera helgen.

Hysterisk värme

Alltså, det har blivit riktig sommar nu! Jag ömsom svettas och ömsom njuter i sommarvärmen. Det är helt crazy! Jag måste säga att detta är bland det bästa som kunnat inträffa. Sommaren höjer mitt humör ungefär 20 rundor!

Snart ska jag ringa Sandy, viska nog picknick-fika i parken. mycket mysigt. Därför så ska jag slänga på mig ett par shorts och ett linne. Väl i parken så ska jag skippa linnet och sola i bikini en stund. Måste få bort lite solränder som jag ådrog mig igår.

Ny helgplanering

Nu ska man inte hänga läpp. På lördag ska jag nog åka på teater, det skulle jag ju ha gjort även om Ola varit här. Därefter så ska jag se om Jonas&Millen vill ha besök av mig, det vore ju förträffligt.  Sen är det till att åka hem på söndagen, slöa och invänta en tung och lång arbetsvecka. Veckan efter det får vi se om inte jag och Ola kan träffas lite mer, därefter dröjer det länge innan vi kan ses.

Nu ska jag nog läsa lite och vänta på att mannen i mitt liv ska logga in på msn.

Helgplanering som gick i kras

Lördag skulle spenderas med pojkvännen egentligen, men nu visar det sig att han var dubbelbokad och måste stanna nere i Skåne. Jag svär tyst och ser helgens planer grusas. Så, jag hoppas nu på att några/någon annan vill umgås med mig under helgen och klappa mig på kinden.

Shoppingen avklarad

Så, nu har jag varit nere på stan en runda. Tittade lite på ny mobil, men jag vet inte vad jag ska köpa för någon. Är lite sugen på en Sony Ericsson, men har ingen aning om vilken modell. Jag såg en snyggnere hos Ola, men har inte hittat den här! Fy vad dumt. Har för mig att den var svart&lite grön, men å andra sidan så kan jag minnas fel.

Rundan på stan var inte helt meningslös, jag hittade en t-shirt inne på Lindex (barnavdelningen, en tvärhand hög som jag är). Den matchade mina shorts kalasbra och var sådär lagom fånig, vilket innebär att den kommer att klassas som charmig. Den blev min för 40 kronor, vilket är ett helt okej pris, anser jag. Att vara mindre än en myra är billigt ska jag tala om. Visserligen så kan det vara skittrist ibland, speciellt på skofronten. Mina minifossingar klarar inte av damavdelningen, så de mesta skorna inhandlas på second hand eller barnavdelningen. Lyckigtvis så kan jag ha damkläder, så hela garderoben slipper att översvämmas av små glittriga klänningar och rosa t-shirts.

Igår så blev jag grymt besviken. Innan träffen med eldgänget så styrde jag kosan in på Ica, för att handla lite frallor och en dricka. Jag letade efter en mer hallon/svartvinbär, men där gick jag i bet. De hade massa andra mersorter, så jag stod och grunnade en stund. Jag såg dock att de en festis som smakade hallon/blåbär och det väckte hoppet hos mig. Mers hallon/vinbär är bland det bästa jag har druckit-köp den!! Jag hade en svag förhoppning på att festis motsvarighet skulle smaka ungefär lika gott, eller i varje fall hälften så gott. Tji, fick jag. Istället för smaken av nyplockade hallon så fick jag stå ut med konstgjord hallonsmak med en touch av blåbärsläsk. Visserligen så var smaken inte fullt så farlig, emn om man jämför med hallondrycken från Mer så är det ett riktigt bottennapp.

Nej, nu ska jag fortsätta att läsa, samt knapra i mig jordgubbssnören - Nostalgi!

Så hände det igen

Jisses, nu har jag gjort det igen: somnat mitt på ljusan dagen. Jag ställde dock en klocka innan jag sussade idag. Hade på känn att jag nog skulle råka slumra till en stund. Nu är jag nyvaken, lite seg och fudnersam. Jag är sugen på att gå ner till stan och handla, men kroppen är för lat för att orka bära mig ner dit. Jag måste verkligen göra en ansats för att komma iväg. Halva mig lockas dock av ytanken på att stanna kvar, ligga i solen en stund till och läsa min (läs:Olas) bok. Mmmm

Sommaren!

åh, vilken oerhörd lycka! Sommaren har äntligen beslutat sig för att komma, jag tackar och bockar för att det är under mina lediga dagar. Jag ska verkligen njuta av värmen och av att jag kan slöa mig igenom ytterligare en dag. Nu ska jag nog slänga på mig en sval sommarklänning och svassa ner till centrum, jag känner för lite sommarshopping. Framförallt så måste jag inhandla en ny bok, eftersom jag nästan läst ut den jag lånade av Ola. Ojoj, lässuget har vaknat och kickat igång ordentligt.

Onsdag

Nu börjar mina lediga dagar gå mot sitt slut, trots att jag gillar mitt jobb så bävar jag lite för att gå tillbaka. Det är så skönt att bara kunna lata sig och ta dagen som den kommer. Nåja, det blir säkert inte så jobbigt när jag väl kommer dit.

Idag ska jag ägna mig åt städning, läsning, solning och shopping. Tänkte ta en runda på stan idag, eftersom jag sov bort den möjligheten igår. Boken som jag läser är så spännanade, så jag kommer inte att kunna undvika att frossa i läsning och bokmysande. Måste nog köpa en ny bok när jag är nere på stan.

Anyway, nu ska jag vila mig. Ikväll ska jag ringa pojkvännen och se hur han mår. Det är en ganska tung dag för honom idag.

Trött Anni

Det blev ingen runda på stan för min del, jag somnade i soffan och sov i tre timmar. Därefter så gjorde jag mig klar för ett par timmar i parken med eldvännerna. Blev lite akrobatikövning, skrattande, mysande och snackande. En bra avslutning på en bra kväll, indeed. Nu är det midsommer, lite läsande och sedan nattinatti, hoppas att ni aslla har haft en lika bra dag.

Knasigheter med mobilen

Okej, som jag tidigare skrev så har min mobil gått ett tragiskt öde till mötes. I fredags, efter jobbet så gick jag till systemet och inhandlade öl, varm&kall(äppelvin) och cider. Därefter så tog jag bussen hem, gjorde mig iordning, packade och sedan så for jag till Karlskrona, eller rättare sagt utanförKarlskrona. Där ute i skogen spenderade jag ett fartfyllt dygn tillsammans med alla andra nördar som jag känner. Jag anläde vid 18-19-tiden. Jag, Adam och Tanja raglade ur bilen och gick för att hälsa på alla andra som dykt upp. Vidar var gullig gosse och körde ner mina grejer till byn, där jag skulle spendera natten. efter massa hejande, infomötes, genomgångar och glada tillrop så var det hög tid att korka upp och socialisera sig. Jag satte mig i ett skevt hus, tillsammans med Micke, Ola, Adam, Kalle mfl. Där satt vi och roade oss i goda vänners sällskap. Vinet öppnades, men jag avr inte sugen på mitt varm&kall just då, så jag förslöt förpackningen och la den i väskan. Största misstaget den kvällen. När jag och Micke, Micke & Micke nr 2:s lillebror lullade in i skogen för att hälsa på Victor, Björne & co så välte vinet i cäskan, vilket resulterade i att allt i den dränktes! Jag fiskade upp min mobil som droppade av vin. Min plånbok, med busskort (dock ej bankkort) och lite pengar var ganska fuktig (den hade hållit sig på rätt sida i väskan, dvs bakom en platspåse). Jag suckade lit,e men orkade inte bli upprörd. Istället lät jag mobil + plånbok slinka ner i jackfickan. Plockade ut öl, cider+vin och vände väskan upp&ner för att överflödigt vin skulle rinna ut. Det mesta blev kladdigt &kletigt, men jag tänkte bara att det kunde ha varit värre och fortsatte att roa mig. Kvällen var jättehärlig, bästa delen var helt klart att få krypa ner under varma filtar och somna på Olas arm.

Dagen efter så kollade jag läget med mina prylar. pengarna skulle nog lyckas torka och busskortet verkade fungera (hur man nu avgör det ute i skogen.. men det känns inte som ett busskort ådrar sig så stora skador av en vinattack) mobilen var däremot helt slut&död. Jag kände inte allt för stor sorg, den skulle ju ändå bytas ut efter sommaren så. Det jobbigaste var nog att allt luktade äppelkaka! Doften har förföljt mig i ett antal dagar nu!!

Jag åkte hem med Petra+Josse under natten i lördags, var himla trevligt. Trots att vi var ganska slut så hade vi en härlig pratstund i bilen. Väl hemma så däckade jag i min säng och sov några timmar innan det var uppstigningsdax och jobbtime. Riktigt bra arbetsdag hade jag, så jag var grymt nöjd innan jag åkte till Ola.

Anyway, idag har jag som sagt varit och letat mobil. Tyvärr så hittar jag inte den modell som jag vill ha. För mig är design ganska viktigt, hur mycket extrafunktioner som fnns är ganska ointressant. Jag vill kunna ringa, smsa och känna att mobilen är snygg. Ytlig brud, liksom.

Ska snart ner på stan och kolla lite i butikerna där nere. Vi får se om jag finner modellen som jag spanade in nere hos Ola. Hade tänkt att köpa den, men såg att det var en beställningsvara... och jag vet inte om jag vill beställa en telefon från en Onoff-butik nere i Skåne, när jag själv bor i småland. Så, det bästa vore ju om den skulle finnas nere i nån av butikerna i city.

Ledig tisdag & planeringen för dagen

Så, nu är jag ledig ytterligare en dag, jag är lycklig som ett fån. Idag ska jag bara ligga i soffan och läsa, samt gå lite på stan och leta efter en ny mobil + annat nyttigt.

Pojkvännen var underbar under visiten hos honom. När jag kom ner, efter jobbet, så gick vi och handlade. Därefter lagade vi mat, det blev mexikanskt. Mycket gott, han är ganska duktig på matlagning ändå. Jag lyckades givetvis skära mig i fingret, så jag gjorde inte så jättemhycket nytta. Vi dukade upp vid tv:n och satt och åt till Matrix, mycket uppskattat. Efter maten så plockade vi undan och hämtade godisen + vindruvorna som vi köpt samtidigt som maten. Vi fortsatte att se på filmen, men sedan blev vi allt för trötta, så vi stängde av och borstade tänderna. Därefter var det läggdax, men innan lampan släcktes så låg vi och läste en stund. Det var himla mysigt, tyvärr så är boken som jag läser ganska komplicerad. Den är grymt bra, men man kan inte sträckläsa den, för då går det bara runt i huvudet.

Igår så åt vi frukost vid tv:n, såg klart Matrix och tittade på Happy Feet. Himla söt film, trots att jag är en sådan bölapa och fick ont i hjärtat större delen av filmen. Efteråt så gick vi ut på stan lite, kikade på ny mobil, lite spel, hämtade ut Olas paket på posten och bara strosade lite. Det var en mycket trevlig eftermiddag. Väl hemma hos Ola igen så kikade vi på den andra matrixfilmen. Både jag och karln slumrade till en stund. När den var slut så packade jag ihop mina saker och ställde dem vid dörren, därefter gick jag och kelade med Ola, som låg kvar i soffan, i några minuter. Vid 20.10 började vi strosa ner till stationen, där träffade vi Micke och Kalle, som slöt upp vid Olas sida. Själv fick jag ta adjö av min älskling och hoppa på tåget hem. Dock så gick hemresen jättesnabbt, eftersom Ola lånade ut sista Harry Potter-boken till mig. Jag blev lycklig som ett barn, jag har funderat på att köpa den ett tag, men det har inte blivit av. Jag är väldigt kluven till dessa böcker, men kan inte låta bli att sträckläsa dem när jag får dem i min hand.

Nej, nu ska jag läsa lite och sen ska jag ut på stan. Au revoir.

Tack studera!

Äntligen så har de registrerat min prövning! Nu är mina betyg tillräckliga och jag har blivit omanmäld, lyckan är freaking total! Inte för att jag tror att jag kommer att komma in, men det känns skönt att ha sökt i varje fall.

RSS 2.0