Irritation

Ibland blir jag bara så irriterad över att folk pratar om saker som de inte har någon som helst aning om. Det har varit ganska vanligt förekommande nu, vilket gör mig fly förbannad. Folk ska ha åsikter hit och åsikter dit, men få har någon aning om vad de pratar om. Enkla lösning är inte alltid bra lösningar, idoter.

Annars så är det ganska bra. För en gångs skull, haha.

Teaterräddad

Den här helgen var på väg at bli en stor katastrof. Ingenting har varit rätt. Känslorna har åkt berg&dalbana, eller snarare.. åkt ner för stup efter stup. Ibland har jag lyckats skärpa till mig och bli på någorlunda humör, men sedan har ytterligare bakslag kommit.

Som tur väl är så blev jag räddad av Martina och teatern. Först och främst så lyssnade både Martina och Sara på mitt gnäll om hur åsidosatt jag fått för mig att jag varit. Kändes bra att få hinka ur mig lite av all min oro. När Fia kommer hem till helgen så ska jag berätta allt för henne och gråta en stund. Det här kan inte bara vara inbillning, hur mycket jag än önskar att det var så.

Nåja, vi tog kort igår,m men de blev inte bra så vi ska ta om dem i veckan. Det gör inte så mycket tycker jag, trevligt att träffa teatergruppen igen. Tobias och jag hade matchat våra scenkläder löjligt mycket, utan att vi ens visste det. Umm.. Han har bra smak den gossen, trevlig är han med. Sen är han ju inte helt ful heller. Lite eyecandy på något vis, det behövs för att pigga upp vardagen.

När jag kommit hem och tjurat en stund så ringde Martina och undrade om jag skulle med till Daniel på lite förfest och sedan utgång. Efter att båda velat lite fram&tillbaka så bestämde vi oss för att sticka dit. Det är jag sjukt tacksam för att jag gjorde. Det var längesen jag hade så roligt. Det var avslappnat, vi satt och snackade teater och massa annat som hör till. Det var så grymt härligt att vara bland likasinnade. När jag är nere och festar med Ola i Skåne så är det jättetrevligt också, men igår så var alla intresserade och fattade vad man snackade om. Det kändes så sjukt skönt! Äntligen några som är engagerade och intr4esserade av det man håller på med.

Vid 23.00 så stack vi ut och gick på nya baren i stan. Där träffade jag Calle&Victor som jag drack lite öl och grejer med. Efter nån timme så gick vi till Pauze, men det var fullt så det blev sängtime för fröken.. Vilket behövdes. Jag sov till 9(!!!) idag, sjukt mycket längre än vad jag vanbligen gör.

Byebye

Aj.

Åh, ajajajajajajajajajajajajajajaj

det var allt jag ville säga.

Moppa.. när ska vi fika? I miss you!

Hur är världen funtad?

Ber om ursäkt för senaste raseriutbrottet. Det är glömt och gömt nu, andra saker kom och suddade ut dispyten. Lite viktigare, större och värre saker. Ibland är världen så fruktansvärt grym. Nåja, vi håller fortfarande ihop & växer oss starkare. Ibland behövs svackor för att stärka en relation. Just nu så är det dock inte tillfälle att reta upp sig på småsaker eller feltolka. Att jag blev irriterad i förrgår känns så fånigt idag, när andra saker satt perspektiv på livet.

Jobbat idag, igår och i onsdags. Äntligen ska jag få andas ut lite. Trivs grymt bra med jobbet men ibland blir det lite slitsamt. Eller ja, jobbade lång dag igår (slutade 22.00) och började ganska tidigt idag (07.30) så det var för kort tid mellan egentligen. Hade varit ganska okej, om det inte vore för att det tar ½h för mig att ta mig till/från jobbet. Så det blev direkt i sängen när jag kom hem. Var ändå grymt trött när jag steg upp, haha..

Nej, nu ska jag njuta av några timmars ledighet. Imorgon är det teater som gäller. Ska ringa Ola lite senare med, se hur han mår och så.

Byebye

Blod och död!

Jag är så jävla ledsen och förbannad just nu! Jag håller på att sabba det bästa som har hänt mig... och det värsta är att den andra parten inte tycks bry sig ett jävla skit.Jag är så satans jävla jätteledsen just nu. Trött och ledsen.

Åt helvete med allt då!

Ingen ledighet

Okej, okej.. ingen ledighet alls.
Jag ska jobba imorgon med. Jag älskar lov. Hahahaha.
(tur att jag har ett sjukt mysigt jobb iaf)

Hejdå "lovet"

Nähä, det blev inte mycket till lov för min del. Fick reda på att jag ska jobba på fredag också. Det lämnar bara torsdagen som ledig dag, ve den som försöker norpa den från mig!

Påsk och något som skulle kunna liknas vid ett lov

Hej och hå!
Nu har jag föreläsningsfritt fram tills tisdag, vilket innebär att jag, i teorin, är ledig i nästan en vecka. I praktiken så är det inte riktigt så. jag jobbar idag och hela helgen ska ägnas åt teater.. Men både torsdag&fredag är lediga dagar för mig, samt även måndagen. Så jag klagar inte direkt.

Nästa vecka kommer Ola också, det ska bli underbart. Även Lilla Fi kommer att komma hem på besök, vilket nästan är snäppet vassare. Jisses Amalia, vad jag har saknat henne.

Igår var det eldning med föreningen. Det var riktigt trevligt måste jag säga, var en hel del nytt folk där, vilket alltid är uppskattat. Även de gamla rävarna såg till att vara på plats. Det blev lite övande inför en föreställning, lite latjande och en hel del babblande om allt och inget. Raouw! Jag är verkligen glad för att man kan komma dit och leka av sig ibland. All överskottsenergi som lagras i kroppen under timlånga föreläsningar måste få komma ut.

Nu ska jag snart gå och jobba, är en halvtimme kvar tills jag ska börja massa min häck mot bussen. Fast jag är inte så stressad över det. Har varit uppe sen 7-tiden och bara glidit runt. Har verkligen varit skönt att ha lång tid på mig nu på morgonen. Jag ska strax äta något som kan liknas vid lunch samt slänga på mig lite kläder.

Åh, förresten... jag måste VERKLIGEN ha hjälp med tips och förslag på vad jag ska ge karlfan i födelsedagspresent!

Over and out

Gäsp

Idag sov jag oförskämt länge, steg upp först vid kvart över nio. Jag är trött, seg och inte alls pigg på att jobba idag. Jag tror dock att det kommer att kännas helt annorlunda när jag väl masat min häck till jobbet. Barnen brukar ju få mig att bli på ett toppenhumör.

Nå, sen jag gick upp så har jag ätit, tagit ett varmt bad och suttit lite här. Fick svar på ett mail som jag hade skickat iväg igår, det var trevligt och bra. Snabba svar gillar jag.

Nä, nu ska jag ner och äta lite yoggi, måste ha något mer i magen innan jag sticker till jobbet, blir ingen mat sen på ett antal timmar, och jag vet hur jag blir med lågt blodsocker.. hurm.

Ajöken

Obefogad rädsla, det är mitt mellannamn

Okej, jag är kanske ett litet våp. Det tänker jag verkligen inte förneka, trots att jag skäms en gnutta över det. Oavsett hur myckat jag skäms så går det inte att hjälpa. Jag har under årens lopp blivit mästare på att samla ihop obefogade rädslor, inte minst gällande mitt kärelksliv. Det broderas ut ytterligare genom lite konstiga idéer gällande mitt utseende, utbildning eller vänskapsrelationer. Jag brukar ändå klara av att hålla det på en ganska sund nivå, trots att skolångesten börjar växa sig större och större. Jag har arbetat bort mina fåniga föreställningar om att allt inte står rätt till inom mina vänskapsrelationer, mycket tack vare de vänner jag har idag. Jag litar på dem läskigt mycket, så där kan inga konstiga idéer slå rot eller få näring. Vänskapsmässigt mår jag alltså enormt bra, inga komplex eller otillräcklighetskänslor där (inte obefogat i varje fall, att jag sedan vet att jag är sjukt dålig på att höra av mig ibland är en annan femma, det är ju inte bara inbillning.)

Men angående mitt kärleksliv då.. Varför, varför, varför har jag så sjukt svårt för att ta åt mig av komplimanger? Jag lyssnar men låter det studsa bort. Allt negativt däremot, det sugs in, vrids och vänds på, analyseras, memoreras och ältas i mitt huvud, om och om igen. Även saker som inte ens är direkt negativa blir till förolämpningar i mina öron och förstoras upp 100 gånger, och i mitt huvud rullas 50 olika scenarion upp, alla med olyckliga slut.

Så, varför kan jag inte bara njuta av att jag har en fantastisk pojkvän? Varför tror jag hela tiden att han är missnöjd över mig och kommer att lämna mig. Varför känner jag mig jämt så ointressant och otillräcklig? Varför kan jag inte bara skärpa ihop mig och tänka "okej, jag har ett utseende som duger, en charm som är helt okej och en humor som inte alltid klassas som kass, det räcker för honom och det ska jag vara glad för"? Istället så oroar jag mig för att jag kanske inte riktigt räcker, trots att jag aldrig fått höra motsatsen.Det är väl kanske så när man hittat någon som betyder väldigt mycket, att man inser att man haft oförtjänt mycket tur och om det finns någon rättvisa i världen så borde han inse att vi inte alls spelar i samma division och lämna mig för en snygg, smart, engagerad och intressant modellbrud. Jag håller dock stenhårt på att världen ska vara lite orättvis för honom.

Nej, nu ska jag och prestationsångesten sova. Att sitta och fundera om nätterna är kanske inte så nyttigt ändå.
Ajöken.

Hutlöst mycket helg

Nu är helgen snart slut. Jag vet inte om jag är mer utvilad nu än vad jag var i fredags, men trots utmattning så har helgen varit superb. Jag har hunnit med att besöka Elise i Lund och lyssna på Lillasyster med Ola i Hässleholm. Synd bara att jag är en tvärhand hög och höll på att dö mitt i publikhavet. Efter en bedjande blick från min pojkvän och en smärre andnöd så beslutade jag mig för att sluta slåss om en bra plats längst fram och backade bak och lyssnade på lite avstånd. Jag är en liten aning bitter över att jag inte är stor nog för att kunna fajta mig fram till scenkanten, but hey jag får väl träna som en galning och bli en muskelknutte till nästa gång.

Well, anyway. Förutom det lilla missödet (samt lite fyllegnabb) så var besöket hos Ola helt underbart. Det var en galet mysig helg, att latja med Elise och Anna var verkligen något jag behövde. För att inte tala om att få kelas med Ola och dricka vin tillsammans med honom och Micke i Mickes källare. Det uppskattade undertecknad. Det var jobbigt att åka hem idag. Jag och Ola låg i soffan och såg på Stardust, pussades och myste i kopiösa mängder innan vi var tugna att gå till tåget. Nu dröjer det löjligt länge tills vi ses igen, - nästan 3 veckor! Jag tror att jag ska gråta en skvätt över det.

Natti

Helg, helg, helg, helg!!!

Snart är helgen här! Som jag har längtat!!

Imorgon ska jag till Lund och hälsa på Elise! Med mig har jag 3 liter rödvin! Problemet är bara att jag ska ta tåget direkt efter skolan, vilket betyder att jag ska kånka med mig vin och packning till univerisitet. Jag ska göra lite smörgåsar att ha på tåget också.

Idag lagade jag soppa innan jobbet. Var riktigt duktigt gjort. Jag kunde ju ha plockat upp nått färdiglagat ur frysen och värmt det, men icke! Istället gjorde jag ihopkok på morötter, potatis, puro, lagerblad, buljong m.m. Först tänkte jag göra den vegansk. Men havremjölken var inte kompis med mig och det blev alldeles för rinnigt. Så jag hävde i lite grädde och grejer.

Har tränat idag. Blev helt slut! Jag fattar inte varför jag ska ta ut mig själv till förbannelse varje gång. Okej, det är rätt härligt efteråt, men imorgon kommer jag att gråta över min träningsvärk.

Idag har jag fått tråkiga nyheter från två håll..:( Två förhållanden som har spruckit. Jag hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa för allihop. Men jag vet själv hur jobbigt allt är till en början. Fast det är två starka tjejer, så de kommer båda att fixa det, bara de tillåter sig själva att vara svaga och ledsna en stund. Det finns många som är villiga att trösta!

Nu ska jag packa, annars komer jag att få panik imorgon.
Natti!

Födelsedagsbestyr

Jisses, snart fyller jag 20. Det är inte ens en månad kvar. Måste planera mat och grejer till middagen med vännerna. (Efter det blir det krogen, då partajar vi loss ordentligt, okej folks?)

Fast det är inte min födelsedag som oroar mig. Ola fyller ju bara 2 veckor efter mig och jag har noll idé om vad jag ska ge honom. Jag behöver verkligen tips och råd, pronto!!

Raouw. Over and out.

Fruktansvärda tentor och underbara vänner

Idag skrev jag fysiktenta. Det gick inget vidare faktiskt. Ska jag vara helt ärlig så gick det nog urdåligt. Jag får nog se till att bli bättre på att plugga. Problemet är att jag fattar, men har svårt att hålla isär alla olika moment, försök, formler och mina egna tankar. Ger jag bara tusan på det så ska jag nog fixa basåret tillslut.

Nåäl, nog om mina tentor och tråkigheter. Sådant har jag fått nog av denna veckan. Istället så tänkte jag frossa i lyckan av att ha vänner, lite cheezy kanske, men det är sån jag är. Inte nog med att jag fått massa fina och uppmuntrande kommentarer efter mitt "gud-jag-är-så-tråkig-att-jag-dör"-utspel för någon dag sen, jag ska också ner till Lund på fredag!! Elise och jag var båda bittra som bittermandlar när jag pratade med henne sist. Hon räddade min helg genom att bjuda ner mig till henne på fredag, så efter ett par minuters pratande så ar vi båda ganska nöjda och glada. Idag köpte jag tågbiljett, för att förhindra mitt snåla velande (som tillslut skulle resultera i att jag backade ur och istället skulle sitta hemma, tjura och ångra mig) Jag köpte en biljett som man inte kan omboka eller få återbetald, så nu finns det ingen återvändo! Haha.

Så, nu är livet lite bättre! Mina vänners kommentarer på mitt bitterinlägg har fått mig att le stort. Tänka sig att folk tycker att jag är spännande, trots stress, tentor och taskig frisyr, haha. Jag måste se till att träffa dem snart. Jag och Moppa ska nog fika nästa vecka, det är verkligen något att se fram emot!

Nej, nu ska jag försöka leta upp nån spännande frisyr, nästa månad räcker nog lönen till att få ordning på trasslet på skallen också.

Ajöss

Fasansfulla fysik

Jag hatar fysik. Jag hatar förvisso kemi mer, men det ena utesluter ju inte det andra. Fast ska jag vara helt frank så är fysik helt okej, dock inte dagen innan en tenta. Pluggandet går bajs, totalt jävla skitdåligt. Nu ska jag sova och gråta. Buhuhu

Tråk-Anni

Jag har insett att jag är en ofantligt ointressant person. Allt jag gör är pluggar, jobbar och spelar teater. Jag går knappt aldrig ut längre, det var länge sedan jag avr på krogen. Jag har svårt att hinna med att träffa mina vänner och jag vet verkligen inte vad jag ska göra en ledig fredag. Jag sitter bara hemma och ugglar. Jag känner mig verkligen skittråkig. Jag måste göra något nu på fredag, åka någonstans kanske. Annars blir jag tokig på mig själv. Jag kan ju inte bara sitta hemma och vänta på att det ska bli lördag så att jag kan åka till Ola, då står jag inte ut med mig själv. Satan, jag hatar att vara så oerhört grå och tråkig.

Bitterfittan strikes again

Okej, iag är jag en liten gnällkärring, jag kan mycket villigt erkänna det. Det beror dels på att min dator (Fonzie, för er som inte visste det) har börjat hata mig ännu mer. Han har slutat låta tangenten för bokstaven "d" att fungera ordentligt. För tillfället så får jag trycka som en galning för att få fram mina d:en. Snart får jag plocka fram en hammare och börja banka fram dem. Dumfons.

Andra anledningen till mitt söndagstjurande är Ola. Eller snarare min brist på Ola. Jag blir helt knäpp på det här varannan-helg-träffandet. Speciellt eftersom vi oftast bara träffas 1 dygn varannan helg. Jag erkänner att jag är förbannat bortskämd som gnäller över det, men det hjälper inte. Det är lika jävla jobbigt ändå. Ibland känns det som att de timmarna som träffas bara gör saker jobbigare. Det blir liksom jobbigare att säga hejdå till honom än vad det var underbart att få träffa honom. Vilket inte är hans fel, det är bara jag som är en stressapa som var och varannan minut tänker "åh, om 5 timmar så ska han hem" eller "Nej, om en timme ska vi sova och imorgon ska han hem tidigt på morgonen". Jag blir liksom så satans pressad av tidsramen att jag inte hinner njuta. Jag antar att jag är en ganska störd människa. Well, jag blir irriterad på mig själv. Jag är ju aldrig nöjd, satans bjäbbmaja. Jag önskar bara att vi kunde få lite längre tid ihop så att vi kunde hitta på lite saker, typ träffa mina vänner så att han lär känna dem eller träffa hans vänner. Eller bara hitta på något, som inte innefattar att ligga och kela i timtal i sängen eller soffan. Men när man bara träffas 24 h (eller mindre) varannan vecka så är det just kelanet som prioriteras. Hum, jag längtar efter hans sommarledighet. Då kommer vi att kunna lära känna varandra ordentligt, just nu så skrapar vi bara på ytan hela tiden.

Nej, usch vad jag klagar. Det är verkligen inte meningen. Det är jag som är en förbannad drama-queen. Jag är verkligen jätteglad för att jag har Ola, jag antar väl bara att jag är lite bitter för att jag är hemma och pluggar, jobbar och går i mitt tråkiga gråa liv och väntar på honom. Jag vill också göra något kul, jag känner mig så galet jävla ointressant.

Men, för att avrunda på ett positivare sätt så kan jag väl säga att teaterrepet idag gick kalas. Det är ett schysst gäng. Det kan nog bli riktigt roligt att spela med dem tror jag, jag tycker redan att det är hiskeligt trevligt. Jag ser fram emot att lära känna dem ytterligare.

Imorgon blir det skola. Kemi på morgonen, ingen höjdare direkt.. Men det finns några eyecandys i klassen, så jag ska väl släpa mig dit ändå och ägna de första två timmarna åt att kladda ner skisser i mina block. Jag måste ju i varje fall verka engagerad.

När ska man vila då?

Den här veckan har gått i en rasande fart. Jag har både hunnit med arbete och tentaskrivning. Det första var mycket mer angenämt än det sistnämnda. På måndag kommer jag att kallsvettas då jag ska leta upp listan med resultaten. Det är mycket möjligt att det gick helt åt skogen.

Nåja, i fredags åt jag lunch på gamla högstadieskolan. Många skulle ha ryggat tillbaka av ren fasa bara de fick höra talas om skolmatsalar, men jag gick dit - glad i hågen och lycklig som ett barn. Det är nämligen så här att sist jag var där (vilket var år och dar sedan) så fick jag riktigt bra mat, jag hoppades givetvis på en repris. Jag måste säga att jag inte blev besviken! Det är nämligen så att man blir ofantligt bortskämd som vegetarian ibland. Just min högstadieskola hade en passion för att laga riktigt bra vegetarisk mat, och de har minsann utvecklats ytterligare sedan jag var där sist. Alla tummar upp för dem!

Ehum, nog om mat nu. Den här veckan har jag jobbat två dagar, så nu är jag färdig med min bredvidgång. På torsdag ska jag jobba själv för första gången, men det är bara ett par timmar så det går nog kalas. Idg skulle jag också jobabt, men en annan tog det passet så jag kunde vara med på teaterträningen istället, vilket var ytterst angenämt. Jag är sjukt peppad på att spela teater nu!

Idag så träffade jag Sandy också. Vi gick till Konsum och köpte fika och sedan satte vi oss hemma hos mig och ägnade några timmar åt att äta, skratta och prata en himla massa goja. Hon är grymt trevlig, vi bara pratar på om allt mellan himmel och jord. Det är en bekantskap att vårda ömt.

Min kamera ligger hemma hos Rasmus. jag glömde den där igår när jag var och hälsade på för att spela tv-spel. Jag fastnade dock vid hans flickvän& hennes kompisar och pratade & drack cider mesta delen av tiden. Senare på kvällen så var jag med och spelade ett tag, men tröttnade snart på lumpensnubbarnas "mörda-mörda-vinna-vinna"-atittyd och ägnade mig åt att göra något som inte innebar att förolämpa motståndaren till fördärvelse. En av dessaaktiviteter var att sitta och mysprata med Millan. Niclas och Jonas var också där, vilket fick det hela att kännas som en vanlig vardagskväll under gymnasietiden. Gud, jag blir nostalgisk!

Imorgon ska jag repa teater och plugga fysik. Det är inte mycket ro och vila för mig under helgerna. Jag undrar när jag ska få mina vilodagar egentligen. Det är en jobbig vecka framför mig nu, tenta, föreläsningar och jobb. Samt så kommer jag och Ola inte att kunna höras av så mycket. Men om en vecka så ska jag ner till honom, det gör mig gladare än en skrattmås.

Nu är det dåliga deckare som lockar!
Ajöss

RSS 2.0