PAKETÖPPNING!

Idag kom kom paketet från Nelly, äntligen! Inte för att jag behövde vänta särskilt länge, beställde varorna i fredags. Bra leveranstid och snygga grejer, känns som att det kommer bli lite fler beställningar från dem i framtiden. Har redan en hel rad med skor som längtar efter att få bosätta sig i min garderob och på mina tassar.

Nåja, pakethämtningen blev prio ett på min lista för dagen. Högskoleprovsplugg fick stå tillbaka idag, får ta igen lite till kvällen. Skyndade mig bort till posten för att få lägga vantarna på mina nya dyrgripar. Var inte helt säker på att varorna skulle nå upp till mina förväntningar, men jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Skorna var underbara, förutom ett litet märke på ena skon. Kändes dock inte som något vidare att bry sig om med tanke på priset och att man inte lägger märke till denna lilla defekt när skorna sitter på fötterna. Bikinin som jag köpte var helt underbar! Jag är helt klart nöjd och förhoppningsvis får jag användning av den när det blir sommar igen. Köpte även en klänning. Var först lite skeptisk, men nu gillar jag den. Kan även använda den som bara en topp till ett par snygga jeans eller ett par leggings. Ska bums leta upp nya kläder att klicka hem.

Bjuder på en bild på klänningen/toppen så kan ni avgöra själva vad ni tycker:

Lista för den lediga dagen

Idag är jag ledig, men det betyder inte att jag kommer att vara sysslolös och vila. Dagens planering ser ut som följer:
- Rota runt i kylskåpet och beklaga mig över bristen på god mat.
- Plugga på högskoleprovet och ge upp femton gånger i halvtimmen.
- Plugga körkortsteori och ännu en gång komma fram till att cykel känns som ett schysst alternativ. Jag är för gammal för att ta körkort. 
- Otåligt vänta på mitt paket från Nelly.com 
- Umgås med Millan och Fia. 
- Dansa 
.
Jag vill egentligen hinna med att springa in i alla affärer i hela centrum, handla upp det sista av min lön och fika upp växeln som skramlar i väskan. Det får man inte göra. Hade det inte varit så att jag vet att pengarna ska gå till något roligare så hade jag lekt rebell och gjort det ändå. Sen hade jag ångrat mig skitmycket. Nåja, jag hade i varje fall varit glad för stunden, man ska vara nöjd över det lilla. Om jag hinner så ska jag faktiskt spendera lite av min lön idag. Finns en hel del saker som jag ska köpa, bland annat prylar till min kamera. Det känns ganska trevligt och glatt faktiskt. Ska även se om jag hittar några linnebyxor och annat pyssel. Kan bli kalas det här. 

Stå upp för sig själv

Idag har jag gjort något som jag är väldigt dålig på; stått upp för mig själv. Det är egentligen ganska självklart att man ska stå upp för sin rätt och säga till när något inte känns rätt. Tyvärr så finns det människor som inte vågar eller gör det. Man vill foga sig, inte ställa till problem och vet inte om sina rättigheter. Ibland så måste man dock ta modet till sig, det är banne mig inte lätt men belöningen gör det värt det. Sen finns det människor som är precis tvärt om. Som vet varje liten rättighet, kryphål, som utnyttjar alla tillfällen till att gnälla, klaga och tycker synd om sig själva. En sådan människa vill jag inte bli. Jag vill bli bara precis sådär modig så att jag kan säga ifrån när det krävs. Som vågar klaga när något inte känns bra. Som kan kompromissa, som provar innan jag dömer.

Sitter just nu hemma hos Millan, som städar sin lägenhet. Hon är duktig liten donna. Jag ska städa imorgon, då är jag ledig. Därefter blir det högskoleplugg, gosa med lite vänner och träna på kvällen. Känns som en bra plan. Har jag lite tur så kommer kanske mitt paket från Nelly också, det hade ju varit ytterst trevligt måste jag säga. Vet ju visserligen inte om sakerna som jag har beställt passar. Kanske är alldeles för smått eller stort. Jag ska hålla tummarna för att det sitter perfekt. :)

Anni vill sova

Godmorgon. Eller snarare; God, alldeles för tidig, morgon. Fröken Anni vill sova ett par timmar till. Hade svårt att somna igår. Var väl kanske lite väl uppe i varv. Ytterst dumt av mig. Jag uppskattar ju att sova. Jag uppskattar verkligen att få sova natten innan en skitlång arbetsdag. Idag blir det först vanligt jobb och sedan möte. Kommer att vara hemma sent. Tur att man är ledig imorgon, inte för att jag kommer orka att göra något ändå mn det är skönt att vara lite ledig. Nej, nu ska jag fortsätta att torka håret, jag hatar att gå ut med blött hår. Det är K A L L T!

Exempel på en trött Anni (dock inte tagen idag)

Ahhaaaahaaa! GLADASTE BRUDEN!

Jag är så enormt lycklig just nu. Så glad så att jag egentligen borde hoppa och dansa. Det gör jag inte. Jag sitter på min blekfeta röv och gapar, ett ytterst charmant sätt att uttrycka lycka. Jag kunde inte bry mig mindre, jag ser gärna ut som en ihopknycklad pizza, bara jag får vara så här upprymd! Dagen har varit skitjobbig, jag har varit trött och lipat (som den jättebebis jag är) och ingenting har fungerat. Jag tjurade i två timmar, som sig bör. Ingen brydde sig mer än att sucka lite åt mig. Jag försökte med mina bästa matyrknep men jag blev bara genomskådad. Skittråkigt att tycka synd om sig själv när ingen annan bryr sig. Jag försökte tvinga fram en skvätt med tårar men det ville sig inte. Så jag bet i det sura äpplet och gjorde något roligt. Vips så slutade jag vara bitter och blev hellycklig. Bitterbitchen i mig vred sig i smärtor, men resten av Anni jublade glatt.

Jag ska snart nana, men först ska jag visa en fånig bild. Jag är så sjukt glad, så jag bjuder på den! Ojojoj! Snart smäller det, mina kära vänner!

Puss på livet!

Fotoklureri

Är på halvdåligt humör ikväll. Vet inte riktigt varför, är väl en smula trött bara. Ska eventuellt svänga förbi Fia ikväll, måste hämta upp min kamera som jag glömde där igår. Vill så hemskt gärna fortsätta att pyssla i studion. Åh! Snart har jag kanske lyckats att klura ut hur jag ska få det att bli riktigt bra. Bara för att ni ska få se hur arbetet fortskrider så bjuder jag på en hyffsad bild från helgen.


Skäms, Anni!

Jag borde göra mig klar för att gå till jobbet, men jag orkar inte. Har klätt på mig och sitter nu och glor lite hålögt på datorn. Kanske stannar tiden upp om man bara sitter tillräckligt länge. Idag har jag ingen som helst lust att gå till jobbet. Får man säga så? Nåväl, det är så i varje fall. Jag vill helst bara tillbaka och nana i ett par timmar till. Det är blött, det är kallt och det är rått. Tre saker som får mig att vilja bojkotta all utomhusaktivitet, att gå till bussen inräknat. Dock är det måndag, vilket innebär en sjuhelvetes massa utomhustid under arbetstid. Fy, bubblan. 

Rättning

Ja, nu har jag ju ingen skogarderob att bråka med, vilket jag antydde i förra inlägget. Jag har en garderob där jag förvarar mina skor. Det är faktiskt en viss skillnad. Jag har inte tillräckligt med hyllor i garderoben som jag har nu, så den får inte äran att tituleras som något annat än en vanlig, jävla, klädkammare. Det hänger några väskor där inne, så det är ju inte bara skoförvaring. Nog tjatat. 

Skor

Löning är skadligt för vettet och mitt omdöme. Snart kommer ett paket från Nelly att dimpa ner i min brevlåda. Min garderob kommer att ta ytterligare ett steg mot att bli sprängfylld och jag kommer att få gräla med min skogardeob för att få plats med ytterligare ett par schyssta dojjor. Hade jag inte haft siktet inställt på något helt annat (något som varken är skor ELLER kläder, tänka sig) så hade jag utan tvekan klickat hem de här sköningarna:
Veronica SEK 1499, Rules By Mary - NELLY.COM
Skorna heter Veronica och är av märket Rules by Mary. 1499:- kostar de inne på www.nelly.com
Jag är sugen. 

Gnälligaste bruden

Jisses, jag är så himla trött. Inser att det kanske är lite magstarkt att gnälla om trötthet när arbetslösheten skjuter i höjden men jag tänker faktiskt inte ta hänsyn till det. Just nu är jag så trött så att jag nästan mår illa. Har gått snart 2 veckor på mitt nya schema och procenthöjningen märks av enormt mycket. Är s utpumpad så att jag nästan mår lite illa. Ska lägga mig och vila med en bok och morotskakan som jag hade igår, därefter ska kvällen ägnas åt att tycka synd om mig själv. På måndag ska jag handla kläder från Nelly, för då har jag fått lön!! 
.
Tycker verkligen att vi ska fika på söndag, Frida. Om du inte vill hänga med ut på lördag? Vi kanske hinner bägge?
.
EDIT: Jag undrar hur jag tänkte när jag skrev det här inlägget. Förmodligen inte alls. What's up med att skriva att jag nästan mår illa av trötthet två gånger? Hela inlägget består ju av ungefär 7 meningar, hur lyckas jag då upprepa mig utan att märka det? Pinsamt, Anni. 

Förbättring i studion

Börjar få kläm på hur jag ska fixa med ljus och kamerainställning för att få bättre bilder i mitt hemmabygge till studio. Är inte nöjd än, så det får väl krabbas lite till. Så här såg det ut senast jag tog en bild:

Trött och lite seg

Nu har jag firat pappsens födelsedag, arbetat och sedan fikat med en arbetskamrat. Behövdes verkligen, känner att jag behöver lite stöd och uppmuntran från folk just nu. Man glömmer bort att visa sin uppskattning ibland, det är väldigt synd. Ska bli bättre på att berömma och säga vad jag tycker. Är lite dålig även på att ta upp sådant som jag inte gillar, är ju ändå yngst på arbetsplatsen. Det känner jag oftast inte av, men visst finns det människor som tror att de kan mer bara för att de är äldre. Fånigt.
.
Igår köpte jag nya skor. Snart ska jag köpa lite hyllor och fixa till så att jag har plats för pjucken. Känns lagom roligt att stuva in dem i en garderob, är de travas på hög. Hade jag haft tid, ork och pengar så hade jag byggt en liten skogarderob, där jag kunde färgsortera mina darlings. Tyvärr så är det ett allt för stort projekt. Istället så ska jag köpa några lackhyllor från Ikea, skruva upp på en vägg och trava upp skorna på. Kanske blir en charmig inredningsdetalj, vad vet jag? Får väl hänga draperier framför om det ser förjäkligt ut. 
.
Nu ska jag se på tv, tycka synd om mig själv och ha mensvärk. Det känns som lagom ansträngande tisdagsnöje.
.
Puss.
.
P.s: Jag ska ut på lördag, Frida. Annars har jag inte jättemycket planer. Måste plugga någon dag med.

Vaccinationer.

Så, då har jag äntligen beställt min tid för att bli levande nåldyna. Vet ännu inte hur många vaccinationer som jag ska utsättas för, men enligt vårdcentralen så kunde det bli många. När jag sedan pratade med infektionsmottagningen så trodde de att det räckte med ev twinrix och rabies. Skulle dock få prata med en doktor när jag kommer dit, har tid om några veckor. Är lite orolig för att det ska bli lite väl tajt men jag får väl lita på dem. 
.
Idag är det ledighet som gäller! Efter helgens arbete så behöver jag vila upp mig. Ska dock bara göra nyttiga saker; städa, ringa försäkringar, skriva på en uppgift, plugga lite och längta efter bättre tider. Hoppas på att göra klart det mesta så att jag kan njuta lite av att vara ledig från jobbet en stund. 

Förbannade designskit!

Precis som alla andra dagar så sitter jag här och tokhatar min iMac. Förbannade skitdator! Jag ska aldrig mer köpa något tekniskt pga design. Visserligen så hade dessa datorer ganska bra rykte, men det visade sig vara bullshit. Datorn har i princip inte fungerat från första början. Jag HATAR den här skitdatorn.

Tröttis

Nu ska jag snart springa till jobbet. Känner mig inte jättepepp. Vill ha lite helg och ligga kvar i sängen och dregla ett tag till. Hade en lång dag igår, känner mig lite olustig och orolig. Nåja, det har jag inte tid med ändå. Lite frukost innan jobbet, kanske?

Stryk ska han ha.

Ola smsade för övrigt för ett par dagar sedan och upplyste mig om att mina nya glasögon var fruktansvärt fula. Jag försökte förklara för honom att fult är charmigt, men han verkade inte fatta. Idiot.

Nu börjar det att hända grejer

Idag damp ett efterlängtat mail ner i inboxen. (Eller ja, jag mailade ju dem igår så att jag har ju inte behövt att längta så länge). Helt plötsligt sätts saker i gungning och det känns som att nu börjar det hända lite grejer! Jag sitter här, lika glad som ett barn på julafton. Snart ska jag avslöja min plan, men inte riktigt än. Jag vill att alla detaljer ska vara ordnade innan, det är så typiskt mig att inte slutföra ett projekt som har satts igång. Suck och stön.
..
Idag börjar jag att jobba först vid klockan 16, hejdundrandes bra! På det viset hinner jag att ringa vårdcentral, plugga högskoleprov, doppa näsan i en bok, plugga lite annan teori, svära över tusen saker som inte blir som jag vill och ha hjärtsnörp inför framtiden. Känns som en höjdarfredag.

Jobbångest och musiktänk

Ska snart gå och lägga mig, det är arbetsdag imorgon. Känns lagom upphetsande, om jag ska vara helt ärlig. Brukade vara hyffsat peppad inför jobbdagarna men den glädjen har runnit av mig lite. Nya arbetstider och förändringar har gjort mig lite avig. Kommer säkert att kännas bättre när man har vant sig, men nu känns det som om allt travas på hög. Ingen höjdare.
..
Kikade lite på MTV Music Video Award innan idag. Hade mest på det undertiden som jag lät tankarna flyga sin väg. Dock så fastnade jag ordentligt när Lady Gaga gjorde sitt uppträdande. Säga vad man vill om den kvinnan och hennes musik men en jäkla show kan hon minsann bjuda på. Jag har sällan blivit så till mig i trasorna. Vilken underbar scennärvaro och fantastiskt nummer! Jag ryser nästan. Må vara att det fortfarande är lite teateresteten i mig som talar, men jag älskar när man gestaltar något på scen istället för att puta med silikonläppar och skaka rumpan. Lite glimten i ögat och en himla massa effekter. Gå bums och leta upp klippet på hennes uppträdande!

Knäckehäxan!

Frukosten är avklarad. Ett knäckebröd fick fungera som näring till min kropp. Sitter här i mina sunkiga underställsbrallor och ett, tidigare sensuellt men nu urtvättat och dassigt, nattlinne och luktar svett. En vanlig, vettig männsika hade tagit tag i sitt liv, duschat och dragit på sig några anständiga paltor. Jag tänker aldrig påstå att jag är vettig, istället ska jag ägna dagen åt att leva upp till mitt smeknamn, Stinky. I kväll ska jag gå och dansa, så det lär inte vara någon större mening att fräscha till sig, kommer ändå att lukta skunk när det hejdundrande tunga träningspasset är över. Jag borde verkligen träna lite oftare, så att jag slutar att flämta som en jycke vid minsta ansträngning. 
..
Nej, nu ska jag mysa ner mig med en bok och intala mig att det inte finns saker som jag borde göra istället. Försöka förtränga uppsatsuppgiften som ligger och samlar damm, ansökningarna som borde skrivas och telefonsamtalen som MÅSTE ringas. Jag ska skylla på akut och högst tillfällig amnesi. 

Frukostproblemet

God morgon, solstrålen har klivit upp och är lika trött och gnällig som vanligt. Idag ska jag inte släpa rumpan utanför dörren. Jag inser givetvis att jag borde eftersom kylskåpet inte innehåller något som känns lockande. Jag hatar frukost, det är banne mig inget som är gott att äta på morgonen. Lipsillen i mig kommer fram och underläppen åker ut. Jag är verkligen skitsugen på att äta men kan inte för mitt liv klura ut vad det är som jag vill ha. Förbannade skit! Jag ska ta ett knäckebröd med ost och försöka luska ut vilka cravings min kropp har för tillfället.

Den fruktansvärda insikten

Nyss ringde jag till Ola och gnällde en stund. Tyvärr så var hans respons inte alls vad jag hade önskat. Istället för att tycka synd om mig så skrattade han. Efter en stunds tjurande så kom den fruktansvärda insikten till mig: han hade rätt. Ve och fasa. Detta är ohyggligt provocerande av två anledningar.
.
1. Jag vill ha rätt. Då måste han ha fel.
2. Att han hade rätt betyder att jag är gammal och omogen. Kul. 
.
Hela mitt gnällande handlade om alla dessa, på tok för unga, (läs: 18 åriga) pojkstackare som råkat kommentera mina bilder på (jag skäms för att erkänna det) bilddagboken. Så fort de skickat iväg en kommentar där de försöker smeka mitt ego så får jag nästan en hjärtattack. Jag vill bara skrika till de förbannade smågrabbarna att jag är ALLDELES för gammal för dem, att de borde skriva något till folk i sin egen ålder och inte till gamla tanter som mig. När jag försökte få Ola att tycka synd om mig, som attackeras av ungdomar, så hånskrattade han och undrade vad jag förväntade mig. 
"Det är bara artonåringar som hänger på bilddagboken". förklarade det övermogna fanskapet. 
"Ja, hellre en artonåring än en bitter gubbjävel som du" svarade jag. Inte. Men jag ville. Istället så flinade jag lite fånigt och började prata om något annat för att vinna tillbaka vuxenpoängen som jag bevisligen hade förlorat.
.
Nu sitter jag, lite snopen och frustrerad, med den fruktansvärda sanningen spottad och ingnuggad i min snart rynkiga feja. Jag är för gammal för att hänga på alla hemsidor. Antingen så är jag fast i fjortis-och bimbostadiet eller så är jag patetisk. Jag som försökt inbilla mig själv att jag är hipp. (Bara att använda ordet "hipp" borde ju fått mig att fatta att jag är ungefär lika ute som bootcut.) Grattis. Från och med nu så ska jag börja att ljuga om min ålder.

Det nya svarta...

Länge leve nörden! Alla älskar en tönt med twist. Jag smälter totalt när det kommer till töntglasögon eller nördigt tingeltangel. I höst kommer jag vältra mig i gamla nintendospel, jätteglajjor, stora skjortor och mixa ihop det med balla stövlar eller en schysst skinnjacka. Nördigt är det nya svarta.




Hur man laddar inför ett nytt jobbschema

Helgen som har gått var enormt mysig. Gick på mitt nya, tyngre, schema idag. Ansåg därför att den sista "långhelgen" skulle innehålla mys, slappande och en bortskämd brud. Lyckligtvis så blev den bortskämda bruden jag. Inledde min långledighet under torsdagen då jag och Millan kilade runt på stan innan hon skulle jobba (HAHAHAHAHAHAHA!) och jag gjorde av med 1500 pix som jag egentligen inte hade. Min ekonomi spottade mig i ansiktet och har tjurat sedan dess. Eftersom den redan var uppretad så har jag fortsatt att djävlas med den resten av helgen och bränt ytterligare 1500 kr. Bara för att visa vem det är som bestämmer.  
..
Anyway. Resten av min torsdag spenderades i soffläge eller framför datorn. Produktivt? Nej. Välbehövligt? Njae. Är jag nöjd? Ja. Under kvällen blev det lite socialiserade efter att ha varit skittråkig hela dagen. Fredagen fortsatte i samma spår. Först blev det Fiagos och en runda på stan. Jag behövde nya underkläder. Mindre charmigt. Därefter städade jag tills det brann ur häcken på mig. Blev nästan klar. Nästan är sjukt bra i min värld. Snäppet vassare är "typ" klar och betydligt bättre än "påbörjat". När städandet var över fick jag kasta på mig kläder och agera pedagog tillsammans med Millan, då vi ledde en grupp med cirkusungar. Sötnosar. 
..
Språngmarsch till stationen, vilset letande - inget resultat. Småjoggande hem, panikletande - inget resultat. tillbaka till stationen för att trampa runt och ringa mina stackars vänner som fick lugna en smått förvirrad Anni. Tillsist rullade ett tåg in och av klev karln jag desperat letat efter! Ola verkade väldigt förvnad över min uppjagade blick och nervösa rörelsemönster. Jag trodde att han skulle kommit en timme tidigare och var övertyg om att jag slarvat bort honom. Smart. Vi gick och hyrde en film, köpte mat och njöt av en stilla och skön kväll.
Dagen efter tvingade jag ut stackaren på stan för att fönstershoppa och köpa en ny bok till mig. Han var vänlig och lydde. Jag kände en våg av makt som rullade in över mig. Trots att jag lärt mig att man ska vara snäll så kunde jag inte låta bli att utnyttja tillfället. den tillfälligt hunsade Ola fick snällt lomma med mig in på Scorett och spana på mig när jag rusade runt och pekade ut alla skor jag ville ha. Det dåliga samvetet slog dock emot mig och jag försäkrade honom om att jag hade tittat färdigt (lögn) och att jag ville gå (ytterligare en lögn). När boken hade köpts så avrundande vi med fika på gamla estetfiket. Naturvetarnörden verkade inte alls uppskatta min nostalgitripp. Dumma karl. Vem vill inte lyssna på någons upprymda beskrivning om det f.d. rökrummets charm, hur man spelade kort och hur många esteter det ryms i en och samma fikalokal? Jag ångrade bittert att jag inte plågade honom med att stanna kvar inne i skoaffären ytterligare tio minuter. 
..
På vägen hem gick vi förbi bion och köpte biljetter till Tarantinos nya rulle, Inglourious Basterds. Eftersom mataffären ligger vägg i vägg så var det lika bra att köpa middagen samtidigt. Det blev sedan en lugn eftermiddag med bokläsning, lite tv, massa mat och tillsist bio! Som vanligt köpte jag allt för mycket att äta och alldeles för lite att dricka. Det är en tradition som ej bör ruckas på. Filmen var väl hyffsad. Schysst underhållning, men jag kan inte påstå att jag är så förtjust i Tarantino. Det fanns tillfällen då den hade chans att bli riktigt bra, men jag tycker att den spretade för mycket. Att Braddan körde ut underkäken så till den grad att han hade drunknat vid första regnoväder hade kunnat vara charmigt om inte andras dödsallvarliga uppsyn och dramaten-tonläge satte en helt annan prägel på filmen. Jag gillar när man mixar och trixar, vågar sticka ut. Dock så ska det göras med finess. Vissa moment och skådespelare överraskade mig väldigt positivt, så jag ska väl inte gnälla för mycket.
..
Söndagen blev helt ultimat. jag och Ola degade runt, kikade på Herkules, åt rester från gårdagen, zappade runt på tv:n, läste, pratade strunt, dansade en liten vals och sedan traskade till tåget för att säga hejdå. På stationen mötte jag upp Petra för en liten fika innan hon skulle hemåt Götet. Det blev två timmars snackade och sedan var jag bärhjälp och kånkade på hennes dragspel. Styrkeprovet fick fungera som uppvärmning eftersom jag sedan begav mig mot danssalen för att träna i 1.5 timmar. Millan drillade mig i vanlig ordning och efter att ha gått igenom en ny jazzkombination, vår streetdans och lite piruetter så var vi färdiga att dra oss hemåt. En enormt bra dag.
..
Idag har jag arbetat. Fortfarande lite bekväm efter helgen och lite snurrig över nya arbetstider och nya uppgifter. När jag har landat kommer det nog att kännas helt okej. Just nu är jag glad att jag ska vara ledig imorgon och på onsdag. Behöver vila upp hjärnan lite. En dag räcker som introduktion.  

Värdelös, men väldigt glad ändå.

Så, nu har helgen börjat att sätta sina spår. Har sunkat ner mig, bara ätit godis och bävar inför att göra något ordentligt. Dock så måste jag skärpa till mig snart, ska nämligen möta Fia om en sisådär tio minuter. Kommer att bli himla trevligt. Vi ska ta en kort runda på stan och därefter promenixa hem till mig. Jag ska nämligen köpa en bh, glamoröst så att det stänker om det. Hade gärna investerat i hutlöst mycket kläder också, men det får nästan räcka den här månaden. Igår spontanshoppade jag för 1500 pix, så jag antar att jag borde skämmas lite. jag är totalt värdelös på att spara pengar, men lika glad ändå. Nu har jag i varje fall en jacka till hösten och ett par apsnygga skor. Jag tror bestämt att jag ska låta dem växa fast på min tassar. Så nöjd är jag över det köpet. 
..
Idag blir det mys med Fia, mys med Millen och sedan lite träning med cirkusungarna. Ja, lite avbrott i helgfirandet ska man ju ha. Måste ju jobba lite också.
Puss

Tröttis

Igår hade jag en superkväll med Frida, Angelica, Josse och Nina. Tack så himla mycket tjejer! Att sjunga singstar, skratta, snacka strunt och pimpla drinkar innan utgång var precis det jag behövde! Kvällen ute på krogen var också toppen, gick till ett ställe där jag aldrig varit innan. Kändes jättekul att testa något annat och jag blev verkligen positivt överraskad. Kanske skulle kila dit en runda nästa helg också, innan de stänger för säsongen.  
.
Idag har jag haft den ultimata söndagen. Sov bort halva dagen, slöade runt i pyjamas och åt sedan brunch med föräldrarna. Gjorde en söndagsutflykt till loppis ute på landet. Inte direkt det som mina föräldrar brukar åka iväg på, men de var väl lite sugna på kvalitetstid med yngsta ungen så de gick snällt med på att hänga med mig in i en värld av gamla pryttlar och rostiga verktyg. Vi svängde in om en hundutställning på vägen hem och kikade på valparna som låg och snarkade i skuggan. Det är ju så att hjärtat smälter. 
.
Väl hemma igen så kom Frida förbi för att hämta ett paket cigg som hon hade glömt i min jackficka kvällen innan. Eftersom vädret var på topp så tog vi en promenad ner till stan och satte oss på ett fik. Var jättehärligt att få ytterligare lite tid för prat och skratt. Kändes jättetrist när hon tog bilen hemåt, men förhoppningsvis så ses vi snart igen. Hon hade knappt hunnit puttra iväg med bilen innan Millan skickade ett sms och bad mig att möta henne nere på stan. Sagt och gjort, vi möttes, köpte ben&Jerrys och gick hem till mig för att kika på lite film. Nu har hon dragit sig hem till sitt, jag har borstat tänderna och ser fram emot lite bokläsande och sömn. Vilken höjdarsöndag! Känns verkligen som att jag har fått energi för att ge mig på en ny arbetsvecka.
.
Nattinatt och puss!

Bilder ffs.

Jag kan ju inte fortsätta mitt fotopyssel, så jag bjuder på lite Anni-pics från veckan. Det bästa med att ha en blogg är att man kan lägga ut hundra bilder på sig själv och ingen har något att säga till om saken. Moha! Jag borde mata mitt ego oftare.

Okej, Här nedan följer först en provbild från impro-studion.


En bild från onsdagen, innan (eller efter?) jag och Millan var ute och tog en cider. Hade passat som brunett också, inte sant? Blir nästan lite sugen på att färga hela håret...

Pyssel och inre stress.

Jag är sjukligt stressad! Jag MÅSTE verkligen bända loss mina tummar och anmäla mig till högskoleprovet, för att inte tala om vårdvalet. Jisses, det måste ske illa kvickt. Kanske skulle passa på att skriva under mitt anställningsavtal också. Ja, ni märker. Det är ju banne mig ingen ordning alls på mig. Grattis.  
..
Idag började jag på ett enormt spännande projekt. Eftersom jag plötsligt fick en timme över så vaknade kreativiteten och en väldigt improviserad fotostudio inrättades. Efter att ha svettats som en galning då jag riktat om ljus, utrustning och mitt hemgjorda stativ till bakgrunden, så knäppte jag av lite bilder, förde över till datorn och rusade iväg mot jobbet. Efter att ha gjort min plikt och dragit in ytterligare lite klirr till min kassa så begav jg mig hemåt för att fortsätta med mission "fotostudio a la Anni". Det blev en kamp med ljusriggningen, mitt eget förnuft och redigeringsprogrammet som får paint att verka avancerat. Jag har nu insett att ljuset är en smula för varmt. Efter att ha kliat skallen i flera timmar för att försöka lösa problemet så har jag nu kommit på en eventuell lösning. Ganska simpel sådan, så jag skäms lite över att inte ha klurat ut den tidigare. Givetvis så kunde jag ju ha kikat på färgbalansen i kameran innan jag flyttade runt ljus och stativ. High five, Anni. Nu vet jag visserligen inte om det kommer att fungera, för hur lockande det än är så får jag vänta tills imorgon med att testa. Tänker nämligen inte gå till fotostudion, som lite lägligt placerades på vindsvåningen. Att gå upp på en mörk vind, där någon garanterat har gömt undan ett lik eller någon arg kråka, känns inte som ett alternativ. Seriöst. Jag hade skitit på mig om jag hade försökt. Fega kräk. Nåja, jag har ju något att göra under min lediga helg i varje fall. 

Nedräkning eller något.

Okej, nu är det bara 8.5 timmar tills det är helg för min del. Innan dess så måste jag ha hunnit äta något. Kruxet är att jag inte alls är sugen på något. Känns som att jag hamnat i ett moment 22. Eftersom jag är lite skum i skallen så äter jag bara saker som jag är sugen på. Kanske borde gå till någon hjärnskrynklare och be dem att skrynkla ut mina hjärnceller och lära dem en läxa. Undrar om det är någon poäng med det egentligen. Nåja, när jag har jobbat klart så ska jag hemåt och sätta mig med vårdval, pyssla med att kolla upp vaccinationer och försöka att bygga en fotostudio. Damen måste ju ha något för sig. Vore ju trist om jag satt här och blev alldeles uttråkad.
Ciao. 

Hallå hösten.

Okej, nu känns det som om sommaren VERKLIGEN har tagit slut. Regnet öser ner och skrattar rått åt mig, som för ett ögonblick övervägde att gå ner och handla något att tröstäta. Förutom regnet och vätan, som får mig att vilja tjura i en hel evighet, så är mörkret enormt energikrävande. Jag är dålig på att stå ut med dåligt väder och mörka dagar. Hela jag sjunker ihop till ett litet, ledsamt och rastlöst knyte. Jag vill ju ha sol, långa dagar och glass. Vem kom och snodde min sommar? Juni, juli och augusti 2009 kommer inte att toppa min lista på bra månader under mitt liv. Känns som om sommaren sprang förbi, samtidigt som dagarna sölade sig framåt på grund av allt tungt, trist och jobbigt. Kanske är lika bra att hösten kommer. Det kan ju bara bli bättre nu, right?   
...
Hade dock varit lite schysst om det kunde vara ljust några timmar till. Nyss så var det ju ljusa nätter, när kom de mörka kvällarna? Känns som om det är skitsent när man kikar ut genom fönstret. Det är verkligen inte okej. Skit i värmen och det fina vädret, det är mörkret som ät det stora problemet. Buhu.

Blötaste bruden.

Det har regnat på mig. Absurt mycket. Man kunde lätt använda mig till disktrasa just nu. Nu gillar jag visserligen regn, men bara om jag är inomhus och torr. Det blev något fel i planeringen, för jag var ju bevisligen utomhus när det regnade. Tassarna är plaskblöta. Jag HATAR blöta fötter. Det kan förstöra en hel dag för mig. Jag har det så jobbigt i mitt liv. 

Trög tjej.

Igår var jag och Millan ute på krogen en sväng, drack lite cider, snackade strunt och skrattade. Var visserligen inte alls så roligt som vi hade hoppats på. Sommaren är över och därmed försvann nöjet med att gå ut på onsdagar. Det var vi, de arbetslösa och artonåringarna som var ute. Med andra ord så var det fattigt med folk, speciellt sådana som man kände igen. Dessutom så var allt folk, ja alla de som var där, ute på terassen vilket blev kallt i längden. Hallå, sommaren! Kom tillbaka! Vi roade oss så gott vi kunde, trots kyla och manfall, men efter ett tag så kände vi oss nöjda och drog hem till henne för lite struntprat och sedan kramas hejdå. Vi var ganska trötta bägge två, hade varit och dansat tidigare under kvällen, vilket gick skitbra! Förra gången kände jag mig klumpig och helt motoriklös, men igår var det hundra gånger bättre. Jag har äntligen insett att jag inte ha två vänsterfötter utan att kroppen faktiskt kan samarbeta. Typ. 
Idag är det jobb, ska kila iväg om 40 minuter ungefär. Innan dess så blir det lite frukost, läsa en skvätt och sedan gnälla runt i pyjamas för att dra ut på det hela. Var ruskigt förvirrad i morse. Vaknade första gången vid 7 och trodde att jag behövde gå upp. Hade lätt panik för jag tänkte att jag hade försovit mig. Ställde därför om väckningen till 8. Vaknade tio minuter senare och fick panikartat för mig att jag hade ställt tillbaka klockan 2 timmar, i tron om att jag kunde sova längre då. (Trög). Det hade jag ju givetvis inte gjort. Ibland är man inte så rapp i skallen på morgonkvisten. 

RSS 2.0