Grattis, lilla mamma

Kom ihåg att gratta mamsen på morsdag. Själv bjöd jag Mamman på lite myslunch med antipasti. väldigt uppskattat av oss bägge, även om jag fick tjata på henne för att få lov att bjuda. Är man familjens minsting så är man lite bortskämd med att resterande medlemmar av klanen får dåligt samvete över de pengar man lägger på dem. Tycker dock att det är underbart att få skämma bort människor. Eftersom jag och Ola inte längre lever i tvåsamhet så behöver jag lägga mina skämma-bort-skills på alla andra, idag fick mamsen ta emot sin beskärda del. Under helgen så har även en kär vän fått mat, kaka, jordgubbar och omtanke. Gycklarna  som också var här fick även de lite kaka och jordgubbar. Jag jobbar på att bli världens überflickvän, den dagen jag skaffar ny karl.

Men idag är det mammas dag, så jag säger med massa tacksamhet: Grattis, lilla mamma!

Skämmes, Anni!

Söndag, mors dag och en mycket sliten Anni. Ingen bra kombination. Om ett tag ska jag rusa ner på stan och köpa en present till min mami. Därefter blir det hemtentaskrivande, vältra sig i onyttigheter, ångestklumpar, söndagsblues och en liten nypa dåligt samvete. Ska snart sätta mig och fundera på mina synder. Fy, skäms!

Hoppsan, ojsan

Det var inte igår som jag satt här och skrev. Får skylla på extremt mycket att göra. Har arbetat, åkt till lilla lägenheten, arbetat lite till, tränat inför eldshowen och försökt hålla mig undan min beundrare. Samt så har jag försökt att komma igång med min hemtenta, den har blivit lite lidande. Ska skriva den imorgon och på söndag, hoppas jäklar att det går snabbt. Peppar, peppar....


Ja, så är det ju allt det här med beundrare och karlar. Jag förstår ingenting, inte ens ett litet uns. Visst är det smickrande när man får en liten flirt, men det roliga tar slut när karlfan börjar att sukta och sakna. Nej, något flirtigt sms eller en lite blick när man ses på stan är okej, till och med helt underbart! fram med mer försiktiga killar! Att däremot ringa under nätter, skriva smörklibbiga sms och överrösa med komplimanger är ointressant. Jag hamnar ALLTID med de sistnämnda. Why? Jag vill ha en svårfångad, snygg och väluppfostrad man, gärna med inslag av mystik och barnslighet. Ok? Vilket beställningsnummer är det på en sådan?

Butterflies?

Helgen var mycket spännande! Jag och Elin passade på att prova både hemmafesternas charm och utelivets ös. Bra blandning och lyckade resultat. Veckan får bli lugn med tanke på hur mycket action som rymdes i helgen. Hutlöst bra! Nåja, lördagen börjades med lite mys hos Elin. Därefter gick vi hem till mina föräldrar och åt middag, härliga tider! Vi gick tillbaka till Elin för att fixa oss och ta en liten partydrink, men det var svårt att få ner den! Vi var så grymt mätta efter middagen hos mami&papi.

Kom vidare på förfest efter mycket om och men, var väldigt trevligt. Kände egentligen bara Elin nrä jag kom dit, men folk var inte direkt svåra att börja prata med. Hann dock inte vara där så länge, för vi fick lägga benen på ryggen och skynda oss ner till krogen för att fixa stämpel. Därefter tillbaka till förfesten ett tag innan vi drog ut. Elin nanade hos mig på natten, vi var uppe sent och vaknade ännu senare.

Söndagen spenderades som en söndag borde: äta frukost, vandra bort till eldvännerna och diskutera helgens bravader, äta söndagsmiddag med föräldrarna (Elin hängde på, eftersom hon är lite girlfriend till mig just nu), krama om lite vänner och sedan några avsnitt Kenny Starfighter hemma hos en ny bekantskap. Ytterst angenämt.

Nej, jag vet inte riktigt. Lite butterflies är det nog... eller?

Lördagsmyser

Sitter hemma hos Elin och myser, har på massa gamla 90-tals hits i bakgrunden. Livet hade ju faktiskt inte kunnat vara bättre! Hade riktigt roligt igår, först fixade vi looken hemma hos mig och sedan drog vi på en stor husfest inne i centrum. Var grymt mycket folk där och jag minns inte hur många som jag hälsade på. Hittade en riktigt trevlig kille från karlskrona, men tyvärr minns jag inte hans namn. Synd, eftersom jag planerar att gifta mig med honom.

Nej, nu ska jag duscha och sedan ska jag och Elin hem till mina föräldrar och laga mat med dem.

puss

Lite bitter men ändå förbannat nöjd brud

Idag är livet ganska bra! Det mesta är förbannat bra, Anni är en nöjd brud. Ikväll ska jag svänga mina lurviga (som för tillfället är släta och snygga) och skratta med Elin. Vi ska på någon husfest hos några bekanta, vet inte om jag kommer att känna så många där men det har sällan varit ett problem. Är riktigt sugen på att umgås med nya människor, även om de gamla vanliga vännerna är helt underbara. De är ju mina människor, mina personer. Hade jag varit en bättre människa så hade jag hört av mig till dem oftare och bjudit dem på hembakade kakor. Synd att jag är en omoralisk kvinna som helst äter upp kakorna själv. Har man sockerbegär så har man.

Tyvärr så finns det något som förstör mitt underbara humör. Jag sitter här och förbannar det stora molntäcket som hånfullt tar upp hela skyn. Förbannade mulna väder, jag ska ju ha sol! Hur tusan ska jag kunna nörda runt och fotografera när det är molnigt? Jag kommer dock att lura vädergudarna och kirra en studio, sen kan de stå därmed skägget i brevlådan. Synd bara att studion kostar några tusenlappar som jag inte har. Ska försöka beställa blixtarna när lönen kommer. Har redan börjat att räkna ner till den dagen som lönekuvertet dimper ner i min brevlåda. Att extrajobba ger extra glädje och extra klirr i kassan. Härliga tider! Jag inser att jag låter omoralisk igen, kapitalistisk och girig. Nu ska jag dock knäppa er alla på näsan och säga att jag extrajobbar inte för lönens skull, tji fick ni. Jag gillar att jobba.

Om ett par timmar så ska jag möta upp Elin, gå till systemet och köpa något till kvällen. Eftersom jag är inne på det omoraliska temat så tänkte jag att det är lika bra att hälla alkohol i kroppen också. Tråkigt nog så är jag en ganska tillknäppt 20+-are, så det blir ingen hästfylla eller fyllekräkande bakom buskar. Så, den som hoppades på att få se Anni spy som en kalv får vänta på nästa års invasion av magsjuka samt hoppas på lite tur (eller snarare otur?).  När systemet är gjort så ska en kopp kaffe kokas, kläder ska dras fram och hår ska fixas. Brudigaste bruden har knackat sig ur skalet av sunkiga jobbarkläder och osminkad feja. Idag har det badats bubbelbad, bodyscrubat kroppen, rakat ben, tvättat hår och kletat ansiktsmask i blekansiktet. Ibland så vaknar jag upp i Barbieland.

puss

Lite birdisar

Idag ska jag mysa med Elin. Fint och festligt. Är LEDIG idag, på riktigt. Jätteledig, inte ett enda måste. Helt knasigt.

För att fira så fixar jag en finfin fågelbild från tidigare i veckan:


Tröttis Anni

idag är jag barnsligt trött. Började jobba vid den hutlösa tiden 8.00 igår, sådant ogillar jag. När man har vant sig vid eftermiddags/kvällspass så blir hela livet upp&ner när man ska upp på morgonen. Nåväl, det gick ganska smärtfritt och trevligt ändå. Hade ju möte första 3 timamrna och sedan planering + praktiskt arbete. Dagen trillade framåt i ganska bra fart.

Mötte upp Elin efter jobbet. Vi gick till parken och mata ankor och klättrade i klätterställningar. Ruskigt underskattat. Fortfarande lika roligt som för 16 år sedan men förbannat mycket otäckare. Man blir nog fegare med åldern faktiskt. Tänkte göra om det när det blir finare väder, hade nämligen med mig min kamera, men i dåligt ljus så är det svårt att få till riktigt bra bilder. Suck och stön.

Ska snart jobba!
Puss


Hälsningar från en annan apunge.

Lite nöjdare, faktisktfaktiskt!

Nu ska jag plocka ihop lite träningskläder. Ska dra till finaste Elin och surpla lite kaffe, därefter drar vi och gymmar lite. Duktig flicka!

Lite besviken, faktiskt!

Eftersom jag är ett craving-monster mer eller mindre hela tiden så rusade jag ner till närmaste mataffär för att införskaffa mars. När jag klev in och norpat åt mig lite äpplen till min hund så kom jag fram till att jag hellre ille ha turkisk peppar. Blev givetvis sugen på att prova deras "firewood"-blandning. Tack och lov så är jag en förnuftig flicka och köpte även en vanlig påse också. Firewoodblandningen är helt enkelt VEDERVÄRDIG! Så, om det är någon med dålig smak och som gilla räckligt godis så finns det en påse här för avhämtning.

Puss


Ledig dag

Nu har fröken jobbat klart sin helg och har en ledig dag. Imorgon blir det möte och sedan jobba till 16-tiden.  Man ska ju vila med måtta! Ganska skönt att få gå och jobba, så man får rutin på livet. Måste snart sätta mig och skriva ett arbete till distanskursen, samt anmäla mig till den nya som börjar nu i juni. Kommer att plugga lite indiska religioner. Tjo på den ni! Flum- och boho-Anni ska få leva ut sina undantryckta spirituella sidor.

Nej, nu ska jag snart ner till affären och handla choklad. Jag blir så mycket trevligare när jag fått sockerchocka min kropp.

Fröken är lite trött och lite ensam

Idag har jag jobabt i 13 timmar, tjoho! Är fysiskt slutkörd. Tack vare jobbet så är jag dock lite psykiskt levande fortfarande. Hade jag varit ledig så hade jag nog gått sönder en smula. Jag är så förbannat trött! Har insett att jag vuxit ifrån många människor som jag brukade gilla. Är ju ganska skittrist egentligen, men jag känner inte att jag är på samma nivå som dem längre. Vet inte vilken nivå jag är på. Innan fanns det någon som förstod mig, men sedan utvecklades vi åt olika håll och nu förstår vi inte varandra alls. Jäkligt och irriterande.

Nej, nana. Upp och jobba imorgon.

Love!

Ganska glad, men mycket svedd.

Ja, hemma igen efter en bra eldshow. Strulade lite med tekniken och givetvis med mina fumliga fingrar. Har nu ett klädsamt brännmärke i nacken på ca 1x1 dm. Fiffigt Anni. Trots detta så är jag nöjd, himla nöjd. Det här var skoj, nu väntar vårstad!

Allt föll på plats

Under ett par dagar så har jag varit ytterst orolig. Senaste vec kan så har tårkanalerna fått tekniska problem och mer eller mindre stått på vid gavel. Damen med hetsigt humör har plötsligt blivit blödig, gnällig och självömkande. Under ett tag fruktade jag att jag och mitt kalla hjärta hade införskaffat känslor. Tack och lov visade det sig ha en naturlig förklaring. Nu sitter jag har och mensvärkstjurar, chokladfrossar och smålipar till dåliga filmer. Ett par dagar per månad förvandlas jag från ett dominant tjatmonster till en vek lipsill med moderskänslor. Tusan också.

Snart ska jag ner till affären och köpa upp hela deras lager med Mars. Eftersom jag rycker i kylskåpsdörrar, frysen, skåp och skafferier i jakt på choklad så tänker jag göra något för att förenkla sökandet. Det vill säga placera choklad överallt. Efter att ha klämt ut de sista dropparna chokladsås ur tuben (och i vanlig ordning stoppat tillbaka den i kylskåpet i hopp om att det ska bildas mer choklad där inne) så insåg jag att läget var kritiskt. Snart kommer jag att få diabetes, för jag äter verkligen hela tiden.

Jag har lyckats gå upp 2 kilo, har hoppat runt och firat i flera dagar. Tyvärr så är ju det också en bieffekt av att jag är redo för att föröka mig, halleluja! Jag antar att mina snygga tuttar också kommer att försvinna efter den här helvetesveckan. Livet är ju ändå ganska snopet.

På tal om tuttar, såg en bikini i skylten på H&M som jag vill ha. Har redan köpt 2 nya till sommaren.. men hey... man kan ju gå in och prova.

Förresten, jag sitter på en dator med talsvårigheter. Vissa dagar bestämmer den sig för att strunta i att skriva vissa ord. Den nöjer sig med första bokstaven. Som när man ska skriva "senare" och min dator bestämmer sig för att bara skriva "s". Spännanade. Helt plötsligt kan alla som läser få bestämma själva vad de vill ska ska stå i mina inlägg.

N s j ä f (eller, om man skriver ut det: nu ska jag äta frukost. Eller.. om man hellre vill det: När sälarna jagade älgarnas fruar. Kreativ bloggläsning)

Sy, pyssla, mysa och sådant

Idag började dagen med frukost hos Millan. Så jäkla mysigt. Vi har börjat att äta frukost ihop i princip varje dag. Mycket trevligt, man mår bättre när man börjar dagen bra.

Fortsatte sedan med att sy och greja med min cothardie, det går verkligen framåt nu! Klippte ut och sydde ena ärmen idag. Blev faktiskt skitbra, om man får vara lite stolt! Fast jag är lite missnöjd med knäppningen, ska nog byta sida. Just nu är knapparna framåt, jag vill nog ha den bakåt. Lite osäker dock. Vet inte vad som är mest HK, hjälp någon? Har även pysslat med massor av små knappar till knäppningen mitt på klänningen. Känns som att det blir myyyyycket att sy och maaassa knappar. Spännande. Ska även göra 4-5 knappar till som ska vara på ärmarna, vill ha det tätt, tätt. Kanske. Det beror verkligen på om man har orken.

Efter massa sy och pyssel så kilade jag till Elin. Vi myste, drack kaffe, snackade och spelade nintendo. Perfekt en ledig onsdag! Var så himla mysigt att träffa henne, hon är en väldigt lätt människa att umgås med. Glad Anni.

Eldträning under kvällen, lyckades bränna handen då min eldstav bra så innerst in i.... Men annars gick det fint, vi glömde lite steg, det knasade sig då och då, men till syvende og sist så hade jag det ganska kul. Det behövdes, det var VERKLIGEN längesedan. Jag har varit lite inne i en tröttsvacka, där jag inte orkat eldningen, men idag var det kul. Tjoho!

Jag ska överleva tristessen

Tjoho, lika bra att rycka upp sig. Skit i om man är tråkig. Alla andra är inte så jävla roliga de heller.

Nåja. Hade en bra dag med Millan. Vi var i Lund och hämtade min post, såg resultat av trögskole... förlåt, jag menar högskoleprovet, fikade, skrattade och hade det fint. Åkte sedan hem och sydde lite. Har bara knäppning och ärmar kvar på min mi-parti, applåder, applåder!

Imrgon börjar man 07.30, Anni ska snart nana. Har pratat med Ola på msn. Underligt, trevligt, sorgligt och inte alls något som jag längtar efter att få göra igen. Vissa saker ska man kanske bara lämna bakom sig. Livet kommer att bjuda nog med motstånd, behöver liksom inte välkomna fler svårigheter.

Tjo och godnatt!

Jag kommer att dö tråkig

Usch, usch, usch. Anni har en dålig, tråkig, ledsen dag. Jag är tråkig, tråkig, tråkig, tråkig. Livet känns helt bortblåst och jag är lurad på min ungdom. Så jävla orättvist! Jag håller på att bli vuxen och gammal, de fåniga, fri ungdomsdagarna är över. Men jag har aldrig varit fånig eller fri. Jag har inte fått vara galen och resa runt i världen. Jag har varit låst i hopplösa förhållanden, i envisa duktighetskänslor och rädslan för att göra galna grejer. Min galna vilja att komma in på en bra utbildning har sparkat mig i ansiktet och fått mig att känna mig misslyckad.

Seriöst... mitt liv... skittråkigt. Jag har inte gjort någonting och mina drömmar bleknar och tynar bort. Jag längtar, varje dag, varje minut efter Kina. Efter Asien. Men jag inser att jag aldrig kommer att komma dit igen, en insikt så smärtsam och iriiterande så att det får mig att gå sönder. Jag har länge kämpat för att en dag få åka transibiriska järnvgen, men har insett att det aldrig blir av. För det finns ingen som vill resa med mig. Jag komemr att dö tråkig. Jag hade lika gärna kunnat trilla ner död idag.

Ajöss.

Inre stress

Idag har jag gått omkring med en inre stress. Ingen yttre påverkan, men en orolig själv. Fruktansvärt jobbigt, för det finns liksom inget att göra åt den känslan. Tusan och attans. Nåja, dagen har inte varit helt tokig ändå. Har haft jättemysig kaffe och tv-spelseftermiddag med Elin. Var så underbart att komma hem till henne och mysa lite. Jag är sjukt glad att vi har börjat att umgås igen. Happiness in a jar.

Efter Elin-mysandet så traskade jag ner till ett kafé och fikade lite med Petra, väldigt uppskattat! Två bra brudar på en dag - hur mycket bättre kan det bli? Ska försöka att åka till Göteborg snart, så kan jag hälsa på Petra lite! Måste verkligen träffa henne lite mer. Jätteroligt att hon var i Småland den här helgen! Glad Anni.

Ikväll så har jag varit och edltränat. Duktig flicka, ska kanske på lite förfest sen. Vet inte om jag pallar att gå ut sen på kvällen, vi får väl se hur det blir. Anni är ju lite trötting av sig. Men det vore kanske lite kul, ska höra av mig till Millan, kanske ses vi istället. Dunno. Hon skulle träffa  vid 21-tiden, men hon kanske vill ses efteråt.. tänkte jag.

oh, måste berätta! Pysseldrottningen har varit duktig idag. Har sytt in en cool kavaj, så jag kan glida runt som en annan filmstjärna sen. Och har också gjort en kvinnohosa! Duktig som tusan. Imorgon ska jag försöka att kirra den andra. Sedan blir det en mi-parti och massa annnat strunt. Alla trummar upp.

Nej, iväg till förfest och försöka att vara trevlig. Tjosan.

pyssledagen

Idag ska jag sy, klippa, klistra och pyssla, resultatet ska visas upp här sedan.. Är tanken i varje fall.

Massa energi till grejande.

puss!

Lite avtänd på livet

Så, nu är man nere i tjurträsket igen, halsen har börjat krångla och hostan river i bröstkorgen! Härligt, har väl säkert fått svininfluensa. Känns inte så hippt att få den åkomman, så jag ska nog garanterat lyckas att kirra den ska ni se.

well, ska snart springa till jobbet, har bara arbetat och arbetat i flera veckor! Gör visserligen inte så mycket, jag gillar att jobba. Men jag blir sjukt avtänd på min fritid just nu, håller BARA på med eldningen och det gör mig så förbannat uttråkad. Faktiskt så känns det inte alls kul längre, bara massa måsten och krav. Brukade vara en kul sysselsättning, nu känns reglerna hårdare där än på jobbet. Lite knasigt kanske. Kan vara för att jag hade så förbannat roligt under cirkustränanadet så att det här framstår som grått och trist... dunno, men jag blir stört avtänd ändå.

RSS 2.0