Knasigheter med mobilen

Okej, som jag tidigare skrev så har min mobil gått ett tragiskt öde till mötes. I fredags, efter jobbet så gick jag till systemet och inhandlade öl, varm&kall(äppelvin) och cider. Därefter så tog jag bussen hem, gjorde mig iordning, packade och sedan så for jag till Karlskrona, eller rättare sagt utanförKarlskrona. Där ute i skogen spenderade jag ett fartfyllt dygn tillsammans med alla andra nördar som jag känner. Jag anläde vid 18-19-tiden. Jag, Adam och Tanja raglade ur bilen och gick för att hälsa på alla andra som dykt upp. Vidar var gullig gosse och körde ner mina grejer till byn, där jag skulle spendera natten. efter massa hejande, infomötes, genomgångar och glada tillrop så var det hög tid att korka upp och socialisera sig. Jag satte mig i ett skevt hus, tillsammans med Micke, Ola, Adam, Kalle mfl. Där satt vi och roade oss i goda vänners sällskap. Vinet öppnades, men jag avr inte sugen på mitt varm&kall just då, så jag förslöt förpackningen och la den i väskan. Största misstaget den kvällen. När jag och Micke, Micke & Micke nr 2:s lillebror lullade in i skogen för att hälsa på Victor, Björne & co så välte vinet i cäskan, vilket resulterade i att allt i den dränktes! Jag fiskade upp min mobil som droppade av vin. Min plånbok, med busskort (dock ej bankkort) och lite pengar var ganska fuktig (den hade hållit sig på rätt sida i väskan, dvs bakom en platspåse). Jag suckade lit,e men orkade inte bli upprörd. Istället lät jag mobil + plånbok slinka ner i jackfickan. Plockade ut öl, cider+vin och vände väskan upp&ner för att överflödigt vin skulle rinna ut. Det mesta blev kladdigt &kletigt, men jag tänkte bara att det kunde ha varit värre och fortsatte att roa mig. Kvällen var jättehärlig, bästa delen var helt klart att få krypa ner under varma filtar och somna på Olas arm.

Dagen efter så kollade jag läget med mina prylar. pengarna skulle nog lyckas torka och busskortet verkade fungera (hur man nu avgör det ute i skogen.. men det känns inte som ett busskort ådrar sig så stora skador av en vinattack) mobilen var däremot helt slut&död. Jag kände inte allt för stor sorg, den skulle ju ändå bytas ut efter sommaren så. Det jobbigaste var nog att allt luktade äppelkaka! Doften har förföljt mig i ett antal dagar nu!!

Jag åkte hem med Petra+Josse under natten i lördags, var himla trevligt. Trots att vi var ganska slut så hade vi en härlig pratstund i bilen. Väl hemma så däckade jag i min säng och sov några timmar innan det var uppstigningsdax och jobbtime. Riktigt bra arbetsdag hade jag, så jag var grymt nöjd innan jag åkte till Ola.

Anyway, idag har jag som sagt varit och letat mobil. Tyvärr så hittar jag inte den modell som jag vill ha. För mig är design ganska viktigt, hur mycket extrafunktioner som fnns är ganska ointressant. Jag vill kunna ringa, smsa och känna att mobilen är snygg. Ytlig brud, liksom.

Ska snart ner på stan och kolla lite i butikerna där nere. Vi får se om jag finner modellen som jag spanade in nere hos Ola. Hade tänkt att köpa den, men såg att det var en beställningsvara... och jag vet inte om jag vill beställa en telefon från en Onoff-butik nere i Skåne, när jag själv bor i småland. Så, det bästa vore ju om den skulle finnas nere i nån av butikerna i city.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0