Forsta veckan

Jag vill borja med att saga att allt ar toppen! Jag har sluppit halsont, magont eller andra dumma akommor. Jag har aven kommit ihag att ta malariatabletterna. Det har varit lite trakigt vader har, men nu borjar vi fa tillbaka solen och snart aven varmen. Det har gatt en vecka sedan jag landade nu, helt knappt. Det kanns som att jag landade igar och samtidigt som att jag aldrig gjort annat an att vara har med aporna och alla de andra.

Igar regnade det och vara stackars apor fros och ville inte komma ut och ata. Vi fick ga in till dem och mata dem for hand, for annars fick de inte i sig nagot. Trots att jag blev jatteblot och kall sa var det fantastiskt att fa vara sa nara. Jag tror faktiskt att jag skulle vilja atervanda hit nagon dag, vi har det sa himla mysigt. Igar akte tva volontarer hem och vi var gratfardiga allihop, man kommer varandra valdigt nara har. Vi spenderar ju hela dagarna ihop, lagar mat tillsammans, ser pa film eller laser.

I tisdags tittade vi pa Holy Grail ihop, efter maten. Vi fick flytta alla mobler inne i k;ket sa att vi fick plats allihop. Vi hade bara en liten barbar dator att titta pa, men det gick finfint. Dagen efter sa akte vi in till Polokwane och gick pa bio, fast vi fick dela upp oss i tva omgangar, sa vi intelamnade stallet obevakat. Vi tittade pa A Chrismas Carol, den var ganska sot oh ganska otack. Atyt ga pa bio har kostar 27 rand, dvs 25 kr. Billigare an att hyra film!

Vi har fatt ytterligare en ankfamilj, sa nu ar det fullt krig ute i var tradgard, haha. Vi vaknar varje dag av att ankmammorna gralar.


Kommentarer
Postat av: Nina

Låter som du har det hur bra som helst!!!=) Och du har hela livet på dej sen att komma tillbaka =)

2009-11-21 @ 21:54:03
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Frida

Skönt att allt går bra gumman, planerar för en bakdag med dig sen när du äntligen kommer hem igen...!!

Saknar dig. Puss

2009-11-22 @ 18:33:37
Postat av: Suss

Åååååååååååååh, vad underbart att läsa! Njut!!!!!

2009-11-27 @ 23:42:35
Postat av: Frida

Så underbart att du är hemma igen!!!

2009-12-14 @ 12:32:14
URL: http://fridaandersdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0