Föreläsning, final fantasy och Malmö

Så, den här dagen har varit ganska trevlig, måste jag säga. Hade föreläsning 8-10, därefter gick jag och Ola till Malmborgs för att handla mat. Kocken i lilla familjen fick styra över inköpen och jag hostade upp pengar. Vi tog bussen hem, för Ola hade glömt sin jacka hemma och hade fått skoskav. När vi tagit oss till lägenheten så gick jag ut med soporna och Ola diskade + lagade mat. Bra deal tycker jag. Blev bulgursallad med kidneybönor, avokado, tomat, sallad m.m. HIMMELSKT! 

Maten smältes framför tv:n och lite final fantasy X. Har fortfarande inte kommit in i spelet, men Ola är väldigt entusiastisk så jag ska ge det en chans.  Hade jag fått bestämma så hade det dock blivit lite Sonic. Innan själva spelandet så satt vi och pratade, planerade och fjantade. (Jag spelar alltså inte bara tv-spel.).  Plötsligt så fick jag syn på klockan och fick brådis. Slängde på mig ytterkläder, pussade mannen hejdå och tog bussen till Malmö. 

Linda mötte mig när jag hoppade av bussen. Vi gick hem till hennes och Kalles nya lya. Riktigt fin! Jag ska försöka få Ola att fatta att han egentligen vill bo ihop med mig och ha en jättelägenhet. Det blev mycket skratt, prat, medhåll, fikande, kaffe och funderande. Det känns ofantligt roligt att ha träffat Linda idag. Måste göra det oftare. Vore roligt om hon och Kalle kommer förbi och äter middag med mig och Ola någon kväll. 

Så, det blev hemresa vid 18-tiden. Nu har jag diskat, pysslat, läst på forum, sett på CSI, filosoferat, pratat med Fia och försökt att undvika alla tankar på högskoleprov. 

So long, vänner!

Kommentarer
Postat av: Moppa

Låter som en toppenfredag måste jag säga :).

(För övrigt har jag fått för mig att det är söndag idag...)

Nej, tänk inte på högskoleprovet, tänk på ölen som väntar efter det istället :).

Puss!

2009-03-27 @ 19:42:17
URL: http://www.moppa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0