Helgens alla härligheter

Nu har hela helgen gått, vilken helg det har varit! Blivit extrema sovmornar, men det behövdes verkligen. Har varit lite trött och sliten, så det var skönt att kunna ligga och dra sig. Fredagen var förbannat roligt, vilket jag berättade om tidigare. Jag ska absolut på några fler sittningar. Ska nog försöka gå på någon som har ett kul tema, sådant förhöjer ju stämningen lite extra. 

Igår så sov jag oförskämt länge och Ola sov ett par timmar till. Skulle egentligen till Malmö och träffa Sandy, men jag var så trögstartad på lördagen, så jag fick tyvärr höra av mig och säga att det inte gick. Tyvärr, verkligen. Ola och jag var helt slutkörda efter fredagens festligheter. Jag fattar egentligen inte varför, jag blev inte berusad så det var inte någon bakfylla som spökade. Kanske berodde det på att jag varit nervös och fick en sådan urladdning när jag var där. Det blev ju mycket sång, skratt, prat och sedan en del dans på puben. Vi gick inte hem jättesent, men ändå. Ja, det är lustigt ibland. Kanske berodde det på att det varit kämpiga veckor nu. Den här delen av kursen är jättesvår, så man koncentrerar sig och försöker fatta, huvudet hänger inte med. Man blir nog lite utmattad av det.

Nåja, jag och Ola fick lite bråttom till sittningen i fredags, så vi hann inte städa undan allt vi plockat fram innan vi var tvungna att gå. (Hann inte diska bl.a.) så vi fick fint städa på lördagen. Innan vi tog tag i städandet så spelade vi lite tv-spel och brottades en stund. När vi var färdiga så insåg vi att klockan var mycket och vi var hungriga. Så, vi bestämde oss för att begå ett brott mot studentekonomin: gå ut och äta. Vi åkte hem till honom och gick sedan ut och åt mongolisk buffé. Och jäklar vad mat det blev! Jag är galen i den buffén, men glömmer alltid att jag inte riktigt har förutsättningarna att kunna äta så mycket som jag vill. Man får nämligen både förrätt, själv buffén och efterrätt. Det hela går på ca 160 pix, ganska humant pris för den ofantliga mängden mat. Och eftersom jag har lite pengar över så kände jag att jag förtjänade denna lilla lyxen. Jag och ola har sagt att vi ska försöka göra något för att hålla glöden vid liv minst en gång i månaden. Just nu så har vi väldigt mycket glöd, men man måste ju ändå underhålla sin relation.

Efter vårt frosseri så gick vi till hemmakväll där Ola hyrde black hawk down. De hade sett den i lumpen i utbildningssyfte och han ville se den igen. På hemvägen så svängde vi in hos en av Olas vänner och hämtade upp honom + flickvän. Sedan traskade vi alla fyra hem till Ola, åt lite godis, chips och såg på get smart. Det var verkligen en perfekt avslutning på kvällen. Get Smart var faktiskt ganska trevlig. Jag brukar inte vara så förtjust i komedier, tycker ofta att det blir fånigt men den här var ganska lagom. 

Efter filmen så sa vi hejdå till våra gäster och sedan satte vi igång black hawk down. Jag tyckte faktiskt att den var ganska bra. I början gillade jag den inte alls, tyckte att soldatgrabbarna var lite väl krigskåta och macho, men snart så förändrades bilden. Man fick verkligen se rädslan och känna paniken. Jag satt med hjärtat i halsgropen. Visserligen så kunde jag känna att det var trist att man aldrig fick se något från"den andra sidan" utan att de bara framställdes som ondingar. Men, det är kanske svårt att få plats med allt i en enda film, det finns ju en viss tidsgräns. 

Trött och lite uppskakad så gick jag och borstade tänderna och sedan gick jag och Ola och la oss. Det var verkligen en helt underbar lördag med ola. jag tror verkligen att fredagens socialisering med andra människor gjorde att jag kunde uppskatta Olas sällskap lite till. Lördagen var helt fantastisk. Det är sådana dagar som jag känner att jag är galen i honom.

Idag steg i upp sent, åt frukost och sedan körde ola mig till stationen. Jag tog tåget och sedan bussen hem. Det blev sedan bråttom med att byta om, ladda en vattenflaska och slänga sig ut igen. Tog tåget till Malmö och var sedan med på cirkusträning. Fy, vad kul! jag är helt slutkörd och mina muskler är högst uppretade, men lyckan är total. Det ska bli skitkul att gå dit varje söndag och träna lite akrobatik, jonglering, lindans och allt annat som har med cirkuskonster att göra.

Nu ska jag borsta tänder och lägga mig. En ny vecka med nya äventyr inleds ju snart!

Kommentarer
Postat av: Petra

Halloj stump! Tack för kommentaren i bloggen, jag har lagt upp en tråd på forumet nu (får om någon spyr galla över mig ;)). Vad roligt att du är sugen på att börja sy mer, jag är ett ivrigt bollplank om du vill diskutera! Det är faktiskt fruktansvärt roligt att börja kika på mer historiska korrekta prylar (jag har inriktat mig på slutet av 1300-talet, en bra period), och tycker nästan att du borde göra det med om du har tid! Jag menar inte att du behöver sy allt för hand (jag gör det för att min symaskin är trasig..) men kanske kika lite på korrekta mönster osv? Det mesta behöver ju för övrigt inte ens sys efter mönster, utan mer principer och sedan anpassa det efter sin egen kropp. Intressant? Jag och Febe (hon har en helt underbar blogg på dryaden.blogg.se) gillar att bolla idéer och du får gärna vara med i vår sy"förening" ;) Shysst att vi är utspridda över hela södra Sverige för övrigt, heja Internet!

Nu ska jag sluta bombadera dig :) Vi hörs av stump!

2009-02-23 @ 07:50:23
URL: http://petrulus.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Vilken mysig helg du har haft!!!

Läs min blogg nu ... för jag har nog åter fått tag i några små krafter ... kram, från en liten soldat i Halmstad ...

2009-02-23 @ 19:18:25
URL: http://attvaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0